Pitkävetovihjeet ja Pitkäveto

Pitkävetovihjeet Ja Pitkäveto

Pitkävetovihjeet tuottamaan! Betsikingin ilmaiset veikkausvihjeet löydät tästä kategoriassa!

Pyrimme tarjomaan netin parhaita pitkävetovihjeet ja antamaan seuraajillemme mahdollisuuden muuttaa tappiollinen pitkäveto-vedonlyönti kannattavaksi.

Kingi julkaisee yhden veikkausvihjeen päivässä, ja pyrkii määrän sijaan luottamaan laatuun.

Pitkäveto tai mikä tahansa muu vedonlyönti on usein pelaajille tappiollista, mutta Kingin neuvoin omaa palautusprosenttia voi kasvattaa.

  • Betsikingi veikkaa vain yksittäisiä pelikohteita, sillä urheiluvedonlyönnissä kärsivällisyys palkitaan.
  • Kingi ei metsästä yksittäisiä pikavoittoja, vaan tasaisen tappavaa ja pitkässä juoksussa kannattavaa vedonlyöntiä.
  • Edellä mainituista syistä johtuen jätämme rekkojen pelaamisen ja tuplaus-kisailut muille vihjesivustoille
  • Pyrimme oikeasti tarjoamaan pelaajan kannalta kannattavia veikkausvihjeitä pitkävetoon.
  • Uusimmat pitkävetovihjeet löydät scrollaamalla alaspäin!

Pitkäveto sujuu näillä:

Miten tuotamme päivittäiset veikkausvihjeet:

Tiimiimme kuuluu jalkapallo- ja jääkiekkoasiantuntijoita, jotka käyttävät runsaasti aikaan päivän parhaimpien veikkausvihjeiden löytämiseen.

Emme kilpaile muiden sivustojen tai vihjeisiin liittyvien foorumien kanssa veikkausvihjeiden pitkavetovihjeetmäärässsä, vaan luotamme sisällön voimaan. Tulokset tukevat tätä käsitystä, sillä olemme onnistuneet sillä vuoden otannalla erittäin hyvin ja palautusprosentimme on hurjat 104%, joka päihittää reippaasti kilpailevat sivustot ja ammattimaiset vedonlyöjät, kuten Jorma Vuoksenmaan. Tämä prosentti on erittäin kova, ja pitkäveto, jota harjoitamme on voitollista!

Varsin roima ero syntyy kun asiantuntijoidemme laatimia vihjeitä verrataan nk. käärmeöljykauppiaisiin eli Valavuoren ja Seppäsen tyyliisiin rekkamiehiin ja muihin perskärpäsiin, jotka eivät ymmärrä vedonlyönnistä tuon taivaallista.

Kotimaisia ylikertoimia

Erityisesti suosimme kotimaisia kohteita, sillä tiimimme jäsenet seuraavat paikanpäällä vuodessa satoja otteluita, joten tuntuma kotimaiseen urheiluunja eri sarjoihin pysyy tuoreena. Nykyään pitkävetoa voi pelata aina Valioliigaotteluista Euroviisuihin asti, mutta meille laulukisat ja viihdevedot eivät sovi. Tule mukaan ja lopeta se Veikkauksen pitkävedon pelaaminen, ole mies äläkä mikki hiiri ja tottele Kuninkaan ohjeita. Olemme saaneet lukuisia kehuja seuraajiltamme, joiden elämänlaatua vihjeet ovat onnistuneet kohentamaan, sillä näillä vihjeillä todellakin tehdään hilloa.

Olemme vedonlyöntisivujen pahin painajainen ja ylpeä siitä! Erityisellä mielenkiinnolla seuraamme Veikkausliigaa ja Liigaa. Näistä otteluista löytyy usein uskottaman hyvin pelattavaa, ainakin siinä tapauksessa, että seuraa tiivisti joukkueita ja omaa hyvät sisäpiirin lähteet.  Ilmaiset pitkävetovihjeet vetokohteisiin kannattaa näin ollen aina hyödyntää.

Pitkäveto vihjeet

Mihin kohteisiin meidän pitkävetovihjeet ovat?

Suurin osa vihjeistämme kohdistuu perinteiseen pitkäveto-vedonlyöntiin eli 1X2 -vedonlyöntiin. Tässä pelimuodossa on tarkoituksena valita oikea pelimerkki ottelun voittajalle tai tasapelille. Ykkönen tarkoittaa kotivoittoa, risti tasapeliä ja kakkonen vierasvoittoa. Vedonvälittäjät laskevat kertoimet eri vaihtoehtojen todennäköisyyksien mukaan, ja jos Kingin omat laskelmat ovat ristiriidassa edellä mainittujen kanssa, voidaan pelaamista harkita. 1X2 -pitkävetoa voi pelata niin yksittäisinä kohteina eli singleinä, joita suosittelemme pelaamaan. Syystä tai toisesta suosituin pelimuoto tässä vedonlyönnin muodossa on kuitenkin tuplien eli kahden ottelun veikkaaminen. Pelatessa kolmea kohdetta on kyseessä tripla. Meidän vihjeet ovat harvoin edes tuplia, sillä ammattimainen vedonlyöjä pelaa kohteet pääsääntöisesti singleinä. Useiden kohteiden yhdistelmiä kutstuaan vedonlyöntislangilla sanalla rekka, mutta näiden pelien pelaaminen on pääsääntöisesti rahan tuhlausta.

pelivihjeet

Tulosvedossa veikataan ottelun täsmällistä lopputulosta eli maalimäärää. Riippuen vedon välittäjästä eri lopputuloksien kertoimet saattavat olla muuttuvia tai kiinteitä. Tulosveto tarjoaa mahdollisuuden suurempiin kertoimiin kuin pitkäveto. Tulosveto on tosin usein varsin haastavaa ja pelimuotoa ei suositella pelattavaksi ilman jonkin asteista järjestelmää.

Monivedolla tarkoitetaan pelimuotoa, jossa tulosvetoa pelataan useammalle kuin yhdelle kohteelle. Monivedossa kerroin kasvaa nopeasti erittäin suureksi, mutta samalla kasvaa myös pelattavan järjestelmän hinta. Veikkaus on tuonut tämän pelimuodon erittäin tutuksi.

Vakioveikkaus on useamman kohteen muuttuva kertoiminen 1X2 -vedonlyönti, jossa käytössä on erilaiset vakiojärjestelmät ja haravat. Tässä vedonlyöntipelissä kohteina on Suomessa perinteisesti ollut Valioliigaa ja Englannin Mestaruussarjaa eli ykkös divaria. Kesällä veikataan sitten Veikkausliigaa, ykköstä ja kakkosta. Veikkauksen lisäksi vakioveikkausta voi pelata esimerkiksi Unibetillä ja Nordicbetillä. Lue lisätietoa vakioveikkauksesta. Vakioveikkaus voi tarjota jopa paremmat kertoimet, kuin pitkäveto.

Over/Under vedonlyönti. Tässä vedonlyönnin muodossa veikataan jonkin ottelun maali- tai pisterajoja eli usein sitä tehdäänkö esimerkiksi kohteena olevassa ottelussa yli vai alle 2,5 maalia. Tämä pelimuoto on erittäin suosittu keski-euroopassa, mutta Kingin mielestä veikkauspeleihin kannattaa vain harvoin lähteä pelaamaan kyseisen pelimuodon kautta, sillä maalimääriä on erittäin hankala ennustaa ja kertoimista on vaikea löytää ylikertoimia.

Mihin lajeihin meidän pitkävetovihjeet ovat?

Betsikingi on aina ollut erityisesti palloilun ystävä, ja Kingin suosikkilajeina ovat vuodesta toiseen jalkapallo ja jääkiekko. Nämä lajit tarjoavat pelaajille usein myös parhaita mahdollisuuksia isompiin voittoihin. Lisäksi Kingi rehellisesti voi myöntää, ettei ole tarpeeksi perehtynyt esimerkiksi NBA-koripalloon tai MLB-baseballiin, että voisi näihin antaa tarpeeksi hyviä pitkävetovihjeitä.

Pitkäveto ja teoria:

Veikkauspeleissä, kuten pitkävedossa suomalaisittain merkattua kerrointa voidaan käyttää todennäköisyyden käänteislukuna, jolloin ottelun eri lopputulosten todennäköisyydet voi selvittää yksinkertaisella laskukaavalla eli jakamalla yhdellä ottelun kertoimen. Näitä todennäköisyyksiä tarkasteltaessa tosin tulee ottaa huomioon vedonvälittäjien voittomarginaalit, jolloin laskuista tuleekin jo monimutkaisempia.

Pitkäveto ja voitollinen pelaaminen

Voitollinen pelaaminen ei kuitenkaan ole niin vaikeaa, sillä pelaajalla on suurin vedonvälittäjiin tärkeitä etuja puolellaan. Vedonvälittäjät asettavat kertoimia yleensä useita päiviä ennen itse ottelutapahtumaa, jolloin aikaisessa vaiheessa voi löytyä usein peleihin täysin päättömiä ylikertoimia esimerkiksi nyrkkeilyotteluihin. Me suosittelemme myös keskittymään vain johonkin tiettyyn urheilulajiin ja erityisemmin johonkin tiettyyn sarjaan kuten esimerkiksi Suomen ykköseen tai kakkoseen. Suurilla vedonlyöntisivuilla ei ole aikaa paneutua tällaisiin maailmanmittapuussa vähäpätöisiin liigoihin ja kertoimet lasketaan veikkauspeleihin usein reippaasti väärin.

Kertoimiin vaikuttavat asiat kannattaa ottaa myös huomioon erityisesti suosituissa urheilutapahtumissa. Tavikset eli tuulipukumiehet nimittäin pelaavat usein aina suosikkia, jolloin altavastaajan kerroin kasvaa kasvamistaan. Tämä tarjoaa usein oivia ohipeluun mahdollisuuksia.

Voita pitkävedosta sijoittamalla rahasi vain ja ainoastaan niihin kohteisiin, mitä meidän pitkävetovihjeet osoittavat. Me löydämme ylikertoimet eli ne tilanteet, jossa vedonvälittäjä tekee virhearvion todennäköisyyslaskuissaan. Toki suosittelemme myös sinua laskemaan todennäköisyyksiä.

Muista kuitenkin panostaa aina maltillisesti ja muista myös hallita pelikassaa. Yleisenä suosituksena on se, että maksimipanos yksittäiselle pelikohteella olisi noin 2-5% prosenttia pelikassastasi. Maltillinen panostaminen auttaa välttämään kassan hallinta ongelmat ja vedonvälittäjien haluaman totaalisen tilttaamisen. Betsikingi on antaa takuulla Suomen parhaimat ilmaiset pitkävetovihjeet. Meidän vihjeet perustuvat tarkkaan harkintaan ja kertoimien vertailuun sekä todennäköisyyksien laskemiseen. Sivuilta löytyvät netin vedonlyöntibonukset kannattaa ehdottomasti myös tarkistaa! Näillä neuvoilla pitkäveto maistuu!pitkävetovihjeet

Ilmaiset pitkävetovihjeet veikkauspeleihin ja pitkäveto tuottamaan!

200% Bonus vedonlyöntiin 100€ asti uusille pelaajille

 Sinun tulee vain tallettaa 50€ ja saat 100€ bonuksen. Eli aloitat vedot 150€ pelikassalla
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me