1.6 Belgia – Suomi (Huuhkajien harjoitusottelu)

23.5: Malmö - Falkenberg (Allsvenskan)Pitkävetovihjeet 1.6: Belgia – Suomi (Huuhkajien harjoitusottelu) 1/1  (1,80,Unibet)
Pelaa tästä!

Sydäntä särkee Suomea vastaan pelaaminen, mutta Huuhkajien peliesitykset ovat olleet viime aikoina sanalla sanoen karmeita, ja niin myös tulokset. Suomi vaeltaa neljän ottelun tappioputkessa, kun tammikuussa tuli takkiin Ruotsilta (3-0) ja Islannilta (1-0). Tahti ei parantunut, sillä maaliskuun lopussa Puola murskasi huuhkajat 5-0 ja Norjakin oli parempi 2-0 lukemin. Huuhkajien maaliero viime peleistä on paljon puhuva 0-11 mikä ei jätä juuri sijaa selittelyille. Bakken Suomi on ollut toistaiseksi todella heikko, eikä mikään oikeastaan ole viitannut siihen, että suurta kohennusta olisi Belgia kamppailuun tulossa. Belgialla on kasassa hurja joukkue, vaikka kapteeni VIncent Kompany onkin telakalla. Puolustuksessa on asettaa huippumies joka tontille, ja maalilla seisoo Thibault Courtois. Keskikentälle ja hyökkäykseen mennessä joukkue senkun vaan paranee. Nainggolan on aivan tajuttoman hyvä omalla paikallaan keskikentän pohjalla, ja Witsel vierellä tasapainottaa peliä ideaalilla tavalla. Hazard ja Carrasco ovat molemmat pelipaikkansa eliittiä, ja vieläpä tulivoimaisia ja ratkaisukykyisiä yksilöitä. Lisäksi kymppipaikan Kevin De Bruyne on koko Valioliigan parhaimmistoa, ja kärjessä Suomen toppareiden kanssa painii 23 vuotias belgijätti Romelu Lukaku, jolla on takanaan nappikausi Evertonissa. Valitettavasti kysymys on lähinnä siitä, miten pitkää Suomi kestää Belgian kyydissä ja Kingin arvion mukaan tuo aika on maksimissaan puoli tuntia. Belgia haluaa varmasti hyvän 2.kenraalin ennen kisoja, ja tulee motivoituneenan kamppailuun. 1,80 siitä, että Belgia voittaa 1.puoliajan ja lopulta koko matsin on voimasuhteet ja formin huomioiden uskomattoman maukas tarjous. Huuhkajien tappio ei tunnu sitten niin pahalta, kun tilille pamahtaa tukku tuohta! BOOM!

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

UCL finaali

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä