1.6: Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks NHL Finaali

1.6: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL FinaaliPitkävetovihjeet 1.6: Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks NHL Finaali 2 (3,00, Unibet)
Pelaa tästä!

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Pingviinien 3-2 voittoon, ja molemmat suomalaisetkin pääsivät heti pisteiden makuun. Toinen kohtaaminen tulee odotusarvoisesti olemaan tasainen vääntö myöskin. Penguins pääsi ensimmäisessä matsissa lähemmäs optimitasoaan kuin hailauma, joten voittoa voi sikäli pitää ansaittuna. Sharks on kuitenkin Kingin papereissa aivan yhtä hyvä lauma kuin Pittsburghin ja sen saama kolmosen kerroin houkuttelee. Sharksilla riittää joukkueessaan syvyyttä, ja heidän nippunsa on kuin koottu playoffeja varten. Pavelski, Burns, Couture, Thornton ja kumppanit ovat parhaimmillaan isoissa peleissä, ja jos Penguinsin pelikuri yhtään lipsuu on Sharks välittömästi isku valmis. Kolmosen kertoimella hait on selvä valinta lapulle! Tänä yönä tulee nettoa!

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

1.6: Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL Finaali

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä