Pitkävetovihjeet 12.6: Saksa- Ukraina (EM-kisat) 1 (1,55, Unibet)  Pelaa tästä!

11.6: Englanti - Venäjä EURO 2016

12.6: Saksa – Ukraina

Saksalla on yksi kisojen parhaista, ellei jopa paras materiaali. Näin ollen materiaalivertailu menee kirkkaasti germaaneille, vaikka Andriy Yarmolenko and Yevhen Konoplyanka ovatkin tekijämiehiä. Saksa tulee hallitsemaan pelitapahtumia, ja Ukraina joutuu armotta puolustuskannalle. Ukrainan varsin keskinkertainan puolustuslinja ei tule millään kestämään Mullerin ja kumppaneiden rumputulta, ja olisi suuri shokki mikäli Saksa ei osuisi maalipuiden väliin. Hummelsin loukkaantuminen heikentää toki Saksan puolustusta, mutta Hector-Mustafi-Boateng-Can on kuitenkin sen luokan puolustuslinja, että Ukrainan on yllettävä absoluuttiselle huipputasolleen, jos he haluavat tosissaan pelata voitosta. Kingin näkemyksen mukaan Saksa voittaa jopa 6/10 kohtaamisista, ja on ansaittu ennakkosuosikki. Painetaan siis isolla Saksaa.

Betsikingin ja Unibetin Vedonlyöntikilpailu

Scrollaamalla alaspäin löydät Betsikingin ja Unibetin vedonlyöntikisan, johon kannattaa rekisteröityä. Kisassa jokaisesta osuneesta EURO 2016 vedosta saa pisteitä ja parhaat palkitaan viikoittain. Kisa on ilmainen ja osallistuminen on avoinna kaikille Unibetin pelitilin omistaville. Tällä hetkellä osallistujia on vain 26, joten mahdollisuudet voittaa palkintoja melkein 40%

Osallistu Unibetin ja Kingin EM-kisaveikkaukseen!

11.6: Englanti - Venäjä EURO 2016

Betsikingin ja Unibetin vedonlyöntikisassa parhaimmat vedonlyöjät palkitaan viikoittain ja pääpalkintona on omien voittojen kylkeen 500€ pelirahaa ja Jorma Vuoksenmaan uuden ”pelaajilta pelaajille” vedonlyöntioppaan sekä Unibetin tuotepaketin. Vuoksenmaan kirjoja jaetaan viikoittain parhaille betsaajille, joten kannatttaa rekisteröityä välittömästi tähän ilmaiseen kisaan (viimeinen mahd. 22.6.2016). Klikkaa ja lue tarkemmat säännöt ja ehdot (Unibet vastaa palkinnoista).

Ensimmäinen EM-kisaviikko 10.- 19.6
Toinen EM-kisaviikko 20.- 26.6
Kolmas EM-kisaviikko 27.6- 3.7
Neljäs EM-kisaviikko 4.7- 10.7

Euro 2016 bonukset ja kilpailut:

Kingi kokosi tulevia EM-kisoja varten listan parhaista vedonlyöntibonuksista kisoihin sekä listan hauskimmista kilpailuista! Suosittelemme tsekkaamaan koko sivun, sillä nyt on jokaiselle varmasti jotain mukavaa ja uutta pelattavaa!

11.6: Englanti - Venäjä EURO 2016

11.6: Englanti - Venäjä

Veikkaa altavastaajia ja voita riihikuivaa käteistä!

Veikkaushuoneella tykätään altavastaajista. Sen vuoksi Veikkaushuone palkitsee sinut normaalia reilummin, kun lyöt rahaa peliin pikkumaiden puolesta. Jaossa jopa tuhansia euroja rahaa ja jopa 10 000€ pääpalkinto. Ohjeet:

Kingin muut kilpailut:

  • Talleta 10€ ja nappaa ComeOn Snapbäck ja 400% talletusbonus! Mukaan tästä
  • Talleta ja nappaa Expekt sälää sekä 50€ riskitön veto! Mukaan tästä
  • Kaikki Kingin talletusbonukset vedonlyöntiin löydät helposti täältä!
  • Kingi tarjoaa seuraajilleen myös kattavan listan nettikasinoista ja ilmaiskierroksista täältä!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ennakko-ohjeet HJK:n europeleihin tästä