Vihje: Dynamo Riga – Ak Bars Kazan 13.11: 2 (1,90, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Kohde on periaatteessa vesiselvä, mutta vain periaatteessa. Dynamon formi on 3-0-3, mutta kaikki nämä voitot on nimenomaan tullut kotikentällä. Tämä luo kohteen ylle pienen epävarmuustekijän. Ak Bars Kazan on kuitenkin  liekeissä, sillä sen formi on 5-0-1! Bars Kazan onkin Liigassa neljäntenä, siinä missä Dynamo majailee sijalla 28. Ak on yksi KHL:n parhaista joukkueista ja usein turhan pieni ennakkosuosikki. Voittaahan se tilastojen mukaan 2/3 otteluistaan! Materiaaliltaan Ak on jopa kolme pykälää Dynamoa parempi nippu, ja etenkin kärkiketjun Tkachyov, Azevedo ja Glinkin nakuttavat pisteitä kovalla tahdilla. Huolimatta siitä, että Dynamo on kotivahva joukkue, niin kyllä tässä kaikki muu puhuu Bars Kazanin voiton puolesta, ja sen kerroin on ylimitoitettu. Kohde ei ole auringonvarma, mutta todella hyvä pelivalinta kuitenkin! Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me