Vihje: HJK – MIFK (Veikkausliiga) 22.12: 2 (3,05, Expekt) Pelaa tästä!

Perustelut: Wolfsburg on aloittanut sarjan surkeasti sillä sen saldo on 1-3-2, mikä oikeuttaa paikkaan sarjan alemmassa keskikastissa. Lähtökohtaisesti Wolfsburg ei ole näin huono joukkue, mutta nyt se saa vastaansa RB Leipzigin, joka ei ole hävinnyt ainoatakaan peliä saldon ollessa 3-0-3. Materiaaliltaan Wolfsburgilla on asteen nimekkäämpi joukkue, mutta tasoltaan Kingi laskee joukkueet samaan kategoriaan. Näin ollen ottelu tulee lähtökohtaisesti olemaan hyvin tasainen. Kun vielä huomioidaan että kyseiset joukkueet ovat olleet sarjan virallisia tasuri-automaatteja niin risti vaikuttaa hyvältä valinnalta. On myös todennäköistä, että RB Leipzig jatkaa tappiotonta putkeaan. Wolfsburg nauttii kuitenkin kotiedusta, joten tasurin ja vierasvoiton välinen päätöksenteko kääntyi tällä kertaa tasurin liputukseen. Betsaa matsia 50 eurolla Expektillä, ja jos hävitä saat rahasi takaisin! Lue ohjeet alempaa. 

  • Uusille pelaajille 50€ riskitön veto ilman kierrätysvaatimusta
  • Talleta 50 euroa ja saat 50 euron riskittömän vedon
  • Ei kierrätysvaatimuksia, ja nettovoiton saa pitää heti.
  • Lyö 50 euron betsit, ja jos voitat pidät voitot ja jos häviät saat rahat takaisin
  • Lisäksi saat mobiilisovelluksen kautta vielä 10 euron riskittömän vedon, kun asetat sen kautta 5 euron vedon
  • Vedoilla 1.60 minimikertoimet
  • Avaa pelitili tästä painamalla!

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!