23.5: Malmö – Falkenberg (Allsvenskan)

Kazakhstan - norja23.5: Malmö – Falkenberg (Allsvenskan) 1/1 (1,60, Unibet)
Pelaa tästä!

Pool pelaa 21.5 Eurooppa-Liigan finaalissa Sevillaa vastaan, jossa panoksena on paitsi Euroopan kakkoskilpailun voitto, myös paikka Mestareiden Liigaan. On tutkittu fakta, että suuriin CUP-peleihin valmistuvat joukkueet alisuoriutuvat hienokseltaan tavallisista liigamatseistaan ja juuri näin Kingi uskoo nytkin tapahtuvan. WBA:n kuuden viime pelin formi on toki sysimusta 0-2-4, mutta toisaalta kolmesta viimeisestä se on hävinnyt vain yhden. Pool on pärjännyt paremmin ja sen formi on 2-2-2. Molemmat joukkueet ovat siis kuudessa viime pelissä pelanneet kaksi tasuria. Lisää vettä tilastoista saa myös tutkimalla viimeisimpiä kohtaamisia, niistä peräti kolme – neljästä viime matsista on päättynyt juuri pistejakoon. WBA:n voittoa puoltaa kotietu ja täysi fokus Pool-otteluun, Poolin voittoa taas materiaali ja formi. Kloppon tuntien Pool ei kuitenkaan tule välittämään p*skan vertaa Valju-pelistään kun tarjolla on iso aarre, ja näin ollen tasuri on ihan pätevä lähtökohta.

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi mm-kisoihin. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu.  Lisäksi saat 10€ ilmaiseksi Unibet Pokeriin, kun avaat tilin ja teet pokeri-avatarin. 

Rahat takaisin!

Eurooppa-Liiga, liverpool live stream

Lätkän MM-kisojen tarjous: RAHAT TAKAISIN! VAIN UUSILLE asiakkkaille!
Pietarin MM-kisojen ajan normaalin talletusbonuksen lisäksi uudet asiakkaat saavat 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjouksen! Pelaajana et voi hävitä, sillä jos vetosi ei osu, tulevat rahat takaisin käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia! Eli Jos ensimmäinen Live-vetosi MM-kisoihin häviää, palautemme panoksesi 10€ asti käteisenä!

Lisäksi Unibet iskee jokaisena kisapäivänä uuden tarjouksen pöytään ja uusimmat MM-kisat bonarit löydät täältä! 

24hbet

24hBet: Veikkaa MM-kisojen otteluita ilmaiseksi! Saat täysin ilmaiseksi ilman talletuksia jokaisena matsipäivän ilmaisvedon, jonka voitot tuottavat riihikuivaa käteistä! (1€panos ja 6xkierrätys). Läydät ilmaisvetoon oikeuttavan bonuskoodin aina omat tilit osion Bonukset-osiosta! 

veikkaushuone

Veikkaushuone: Ensimmäinen kampanja on hyvin helppo: talleta 20 euroa mobiilissa, saat 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi tarjolla on harvinainen Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella. Paidan voittaa se pelaaja, joka lyö suurimmilla kertoimilla voittavan 5 euron vedon vähintään kahteen kohteeseen. 

Voita Kabinetti Suomi-Kanada otteluun!

leijonat Osallistu uuden tilin avauksella arvontaan ja palkinnoksi vähintään ComeOn lippiksen! Pääpalkintona saunakabinetti Sport Academystä Leijonat – Kanada otteluun 17.5.2016. Palkinnon arvo on 500€ ja sisältää ilmaiset JUOMAT JA SAFKAT. Kilpailuaikaa 16.5! asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja saa ottaa kabinettiin 4 kaveria mukaan, eli mahdollisuus voittaa lätkäilta frendien kanssa ja safkat + juomat. Avaa tili tästä!

leijonatComeOn kabinetti arvonta + tavarapalkintona SNAPBÄCK: avaa tili sivun kautta ja tee ensimmäinen talletuksesi. Muista täyttää sen jälkeen tämän sviun osallistumislomake! Tallettamalla 10€ saat snapbäckin. Samalla voit lunastaa ComeOnilta 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Bonuksen kierrätysvaatimus vain 4X. Lippis on oikeasti siisti ja sitä kehtaa kyllä pitää päässä missä tahansa.

Tietoa kilpailusta
Tietoa ComeOnista

Täytä osallistumislomake tilin avaamisen jälkeen!

[wysija_form id=”7″]

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

  • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
  • Vain uusille pelaajille
  • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
  • Voim. 29.4 asti
close-link