23.5: Malmö – Falkenberg (Allsvenskan)

Kazakhstan - norja23.5: Malmö – Falkenberg (Allsvenskan) 1/1 (1,60, Unibet)
Pelaa tästä!

Pool pelaa 21.5 Eurooppa-Liigan finaalissa Sevillaa vastaan, jossa panoksena on paitsi Euroopan kakkoskilpailun voitto, myös paikka Mestareiden Liigaan. On tutkittu fakta, että suuriin CUP-peleihin valmistuvat joukkueet alisuoriutuvat hienokseltaan tavallisista liigamatseistaan ja juuri näin Kingi uskoo nytkin tapahtuvan. WBA:n kuuden viime pelin formi on toki sysimusta 0-2-4, mutta toisaalta kolmesta viimeisestä se on hävinnyt vain yhden. Pool on pärjännyt paremmin ja sen formi on 2-2-2. Molemmat joukkueet ovat siis kuudessa viime pelissä pelanneet kaksi tasuria. Lisää vettä tilastoista saa myös tutkimalla viimeisimpiä kohtaamisia, niistä peräti kolme – neljästä viime matsista on päättynyt juuri pistejakoon. WBA:n voittoa puoltaa kotietu ja täysi fokus Pool-otteluun, Poolin voittoa taas materiaali ja formi. Kloppon tuntien Pool ei kuitenkaan tule välittämään p*skan vertaa Valju-pelistään kun tarjolla on iso aarre, ja näin ollen tasuri on ihan pätevä lähtökohta.

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi mm-kisoihin. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu.  Lisäksi saat 10€ ilmaiseksi Unibet Pokeriin, kun avaat tilin ja teet pokeri-avatarin. 

Rahat takaisin!

Eurooppa-Liiga, liverpool live stream

Lätkän MM-kisojen tarjous: RAHAT TAKAISIN! VAIN UUSILLE asiakkkaille!
Pietarin MM-kisojen ajan normaalin talletusbonuksen lisäksi uudet asiakkaat saavat 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjouksen! Pelaajana et voi hävitä, sillä jos vetosi ei osu, tulevat rahat takaisin käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia! Eli Jos ensimmäinen Live-vetosi MM-kisoihin häviää, palautemme panoksesi 10€ asti käteisenä!

Lisäksi Unibet iskee jokaisena kisapäivänä uuden tarjouksen pöytään ja uusimmat MM-kisat bonarit löydät täältä! 

24hbet

24hBet: Veikkaa MM-kisojen otteluita ilmaiseksi! Saat täysin ilmaiseksi ilman talletuksia jokaisena matsipäivän ilmaisvedon, jonka voitot tuottavat riihikuivaa käteistä! (1€panos ja 6xkierrätys). Läydät ilmaisvetoon oikeuttavan bonuskoodin aina omat tilit osion Bonukset-osiosta! 

veikkaushuone

Veikkaushuone: Ensimmäinen kampanja on hyvin helppo: talleta 20 euroa mobiilissa, saat 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi tarjolla on harvinainen Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella. Paidan voittaa se pelaaja, joka lyö suurimmilla kertoimilla voittavan 5 euron vedon vähintään kahteen kohteeseen. 

Voita Kabinetti Suomi-Kanada otteluun!

leijonat Osallistu uuden tilin avauksella arvontaan ja palkinnoksi vähintään ComeOn lippiksen! Pääpalkintona saunakabinetti Sport Academystä Leijonat – Kanada otteluun 17.5.2016. Palkinnon arvo on 500€ ja sisältää ilmaiset JUOMAT JA SAFKAT. Kilpailuaikaa 16.5! asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja saa ottaa kabinettiin 4 kaveria mukaan, eli mahdollisuus voittaa lätkäilta frendien kanssa ja safkat + juomat. Avaa tili tästä!

leijonatComeOn kabinetti arvonta + tavarapalkintona SNAPBÄCK: avaa tili sivun kautta ja tee ensimmäinen talletuksesi. Muista täyttää sen jälkeen tämän sviun osallistumislomake! Tallettamalla 10€ saat snapbäckin. Samalla voit lunastaa ComeOnilta 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Bonuksen kierrätysvaatimus vain 4X. Lippis on oikeasti siisti ja sitä kehtaa kyllä pitää päässä missä tahansa.

Tietoa kilpailusta
Kilpailun palkintona on ComeOn lippis ja arvonnan palkintona 500€:n arvoinen kabinetti 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun safkoineen ja juominenen Sport Academysta! Muista täyttää osallistumislomake tältä sivulta. Näin osallistut arvontaan ja saamme tavaran liikkumaan, eikä mitään postikuluja ei tietenkään tule!
Tietoa ComeOnista
ComeOnin talletusbonus on varsin mahtava, sillä avaamalla uuden tilin, saat 50€ pelirahaa vain 10€ talletuksella. Tarkoittaen, että voit aloittaa pelaamisen 50€ eurolla ja tehdä mukavan tilin, sillä kierrätysvaatimus vain kuusinkertainen. Tämä mahdollisuus kannattaa ehdottamasti hyödyntää. ComeOn tarjoaa loistavat puitteet vedonlyöntiin ja pitkävetoon, joten Kingi suosittelee tutustumaan.

Täytä osallistumislomake tilin avaamisen jälkeen!

[wysija_form id=”7″]

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me