Vihje: Torino – AC Milan (Serie A) 16.1: 2 (3,05, Mobilebet) Pelaa tästä!

Perustelut: Torino vs AC Milan on homman nimi Serie A:ssa. Vierasjoukkue on viime aikoina ollut huomattavasti paremmassa iskussa ja sen kuuden pelin formi on piinkova 4-1-1. Torolla on kulkenut selvästi heikommin, sillä sen formi on 2-1-3 ja joukkue on kärsinyt isoista maalinteko vaikeuksista. Torino on toki erinomainen kotijoukkue, mutta Milanilla on parempi formi ja se pelaa kaiken lisäksi kauden parasta jaksoaan. Tilastot antavat sinänsäkin lisää vettä myllyyn, että Milan on voittanut peräti neljä – joukkueiden viidestä viime kohtaamisesta. Kingin papereissa Milanin ja Torinon kertoimien pitäisi olla tasan. Nyt Milan on asetettu selväksi altavastaajaksi, jolle on vaikea löytää kunnollista perustetta. Forza Milan! Muista, että pelitilin avauksella ja 20€ talletuksella saat 60€ pelirahaa! Lisätiedot alempana!

päivän pelivihje

  • 1. talletuksella 20 eurolla 60 euroa pelirahaa!
  • Kierrätysvaatimus helppo 5-kertainen ja 1.80 minimikertoimella
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Mobilebettiä!

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivittäisten pitkävetovihjeiden lisäksi suosittelemme tarkastamaan seuraavat jutut, sillä vaikka Betsikingin vetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Lue seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vetovihjeen lisäksi erikoistarjous:

Kingi haluaa vetovihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!