Joulun pelikohteita ja ylikertoimia 19-26.12

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Katso myös Kingin nuorten jääkiekon mm 2017 ennakot ja ota parhaat vedonlyöntibonukset mm-kisoihin!

 Pitkävetovihjeet 19.12: Suomi – Venäjä (EHT) 1X (2,30, Unibet)

Suomi on pärjännyt Venäjää vastaan erinomaisesti pitkälti vakuuttavan maalivahtipelinsä ja tiiviin ja uhrautuvan joukkuepelaamisen ansiosta. Venäjän materiaali on toki paperilla kovempi, mutta pelit ratkaistaan onneksi kaukalossa! Suomi voitti jo Tsekin vakuuttavasti 0-3, ja vaikka vastus kovenee, on sillä kaikki edellytyksen voittoon. Varsinkin kun Venäjä oli Ruotsia vastaan erittäin heikko ja otti takkiinsa peräti 4-1. Ottelusta on odotettavissa tasainen vääntö ja Unibetin 2,3 kerroin siitä, että leijonat yltää vähintään jatkoajalle kelpaa ehdottomasti pelivalinnaksi! BOOM!

Ps. Betsikingi arpoo kahdelle liput pikku-leijonien koitokseen Slovakia – Suomi 30.12.2015! Osallistu arvontaan tästä ja ole paikalla ikuistamassa kun Selänteen paita nostetaan kattoon.

 Valioliiga betsit 19.12: Newcastle – Aston Villa (Valioliiga) 1 (2.01, Unibet)

Valioliigasta löytyi tasan yksi helmi ja se on eittämättä Newcastle – Aston Villa. Harakat ovat tuttuun tyyliinsä alisuorittaneet ja vasta 15:sta sarjassa, mutta Villalla menee vielä huonommin ja se onkin ansaitusti sarjajumbona. Villa on voittanut koko kauden aikana vain yhden ottelun, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt peräti 12 kertaa. Maalierokin on varsin ruma 13-30. Newcastle on kerännyt kymmenen pistettä enemmän ja sen formi on kääntymään päin. Alla ovat nimittäin voitot Liverpoolista ja Tottenhamista! Kotietu, materiaali ja formi puoltavan kaikki harakoiden voittoa ja kun kerron kotivoitolle hinataan kahden tuntumaan on tämä todellakin pakollinen pelivalinta, jota ei voi sivuuttaa! BOOM!

Vetovihjeitä Valioliigaan 19.12: Chelsea – Sunderland (Valioliiga) 1 (0-1) (1,85, Unibet)

Mourinho sai potkut ja sitä myöten on hyvä syy odottaa, että Chelsean kapinoivat pelaajat löytävät aivan uuden vaihteen Sunderland kohtaamiseen! Sunderland on kaiken lisäksi valioliigan huonoin vierasjoukkue, joka on onnistunut raapimaan ainoastaan yhden voiton vieraissa koko kauden aikana. Lisää vettä myllyyn tuo sen formi, joka sisältää kaksi tappiota putkeen ja varsin heikot peli-esitykset kaupan päälle. Chelsea on juuri nyt todella houkutteleva kohde ja sen vähintään kahden maalin voittoa on yksinkertaisesti aivan pakko kokeilla! BOOM!

Vetovihjeitä ja  Unibet TV 20.12: Saint-Etienne – Angers (Ligue 1) X2 (2,00, Unibet TV)

Saint-Etiennen kausi on ollut tasoa katastrofaalinen, sillä se on Ranskan liigassa vasta sijalla 7 ja kaukana kärjestä. Vierailija Angers sen sijaan pelaa historiansa parasta kautta ja on peräti toisena sarjassa. Joukkueiden formit eroavat toisistaan merkittävästi, sillä Saint-Etienne ei ole voittanut viimeisestä viidestä pelistä ainuttakaan, kun taas Angers on viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Saint-Etienne on joukkueista materiaaliltaan parempi, mutta nykyformissaan se ei missään nimessä voita joka toista joukkueiden välistä kohtaamista ja näin ollen Unibetin tarjoama kakkosen kerroin Angersin voitosta tai pisteiden jakamista kelpaa mainiosti pelivalinnaksi! BOOOOOM. Lisäksi ottelun näkyy suorana Unibet TV:n kautta, joten mikä sen parempaa kun katsoa matsia ja betsata samalla. Kannattaa tsekata myös miten saat Unibet TV:n näkymään koko ruudulta.

Pitkävetovihjeet 20.12: Watford – Liverpool (Valioliiga) 2 (2,00, Optibet)

Poolin viime ottelut ovat olleet aikamoista kuraa, mutta niissä oli samalla nähtävissä eurooppa liigan tuoma ylimääräinen rasitus, jota ei nyt hetkeen ole Liverpoolilaisten riesana. Watford sen sijaan on päässyt lentoon ja napsinut peräti kolme voittoa putkeen, Ighalo osuu ja karavaani kulkee! Materiaalivertailun jälkeen ei kuitenkaan pitäisi olla kahta sanaa kumpi ottelun vie nimiinsä, Pool on jokaisella osa-alueella edellä ja Klopp on saanut kaiken lisäksi hioa kuvioitaan kuntoon kaikessa rauhasssa. Kingi tarttuu Poolille tarjottuun kakkosen vieraskertoimeen ja uskoo Watfordin hyytymisen alkavan tästä kamppailusta! BOOM! Ps. katso Kingin huikeat joulukuun kilpailut heti tai scrollaa sivun loppuun!

Pitkävetovihjeet 21.12: Arsenal – Man City (Valioliiga) X (3,50, Optibet)

Arsenal ja City ovat molemmat varsin kelvollisessa formissa, sillä Arsenal porhaltaa parhaillaan viiden ottelun tappiottomassa putkessa, ja Cityn viimeiseen viiteen otteluunkin mahtuu vain yksi tappio. Loukkaantumisia on molemmilla joukkueilla ja joukkueiden kirkkaimmat tähdet  Cityn Aguero ja Arsenalin Sanchez ovat molemmat vasta palaamassa telakalta. Huippuyksilöitä ei voi korvata ja heidän poissaolollaan tai vajaakuntoisuudellaan on yleensä negatiivinen vaikutus maalimääriin. Materiaalivertailu menee Kingin papereissa aivan hiuksen hienosti Citylle, mutta Arsenalin kotietu tekee siitä hienoisen suosikin. Lähtökohdat otteluun ovat kuitenkin niin tasaiset, että Kingi kokeilee  rohkeasti tasurista tarjottua megakerrointa! BOOM!Ps. katso Kingin huikeat joulukuun kilpailut heti tai scrollaa sivun loppuun!

 Pitkävetovihjeet 23.12: Novara – Cesena (Serie B) 1 (2,00, Unibet)

Novara ei ole voittanut Cesenaa viimeiseen kolmeen kohtaamiseen, mutta nyt se tulee olemaan hyvin lähellä voittoa. Novara on hyytävän kovassa iskussa ja voittanut peräti seitsemän ottelua putkeen! Sen alkukausi oli täydellinen mahalasku, mutta juuri nyt kurssi osoittaa kohti Serie A:ta. Vierasjoukkue Cesena sen sijaan on ollut pahoissa vaikeuksissa viime aikoina ja sen formi on hyvin laskusuuntainen. Lisää vettä myllyyn saadaan tilastoista. Cesena on sarjassa sijalla 7, mutta vieraspelien kohdalla vasta 17:sta, eli menestys on perustunut täysin kotimatseihin. Kingi uskoo vakaasti huippuvireiseen Novaraan. Ykkönen lapulle ja nauraen pankkiin! BOOOM!

Pitkävetovihjeet 26.12: Stoke – Manchester United (Valioliiga) 1 (2,32, Unibet)

United on ollut viime aikoina todella karmiva näky, palloa tehottomasti hierova ryhmä vailla päämäärää. Viimeiseen kuuteen peliin ei sisälly ainoatakaan voittoa, joten kriisistä puhuminen ei todellakaan ole turhaa. Potters puolestaan on huippujaksonsa jälkeen taantunut hieman, ja senkään pelaaminen ei ole aivan uomissaan. Unitedin on aivan pakko voittaa tämä kohtaaminen ja Kingi uskoo, että näin myös tapahtuu. Materiaaliero on kuitenkin hyvin suuri ja 2,30 kokeilun arvoinen kerroin!

Pitkävetovihjeet 26.12: Liverpool – Leicester (Valioliiga) X2 (1,98, Unibet)

Normaaleissa olosuhteissa 1,98 siitä ettei Leicester häviä vieraissa Poolille ei riittäisi peleihin., Nyt puhumme kuitenkin hurjassa tunnetilassa pelaavasta joukkueesta, joka on hävinnyt vain yhden – yhdeksästätoista pelistään! Kaiken lisäksi vastassa on Liverpool, joka on pelannut peräti neljä voitotonta ottelua putkeen… Viimeksi sarjanousija Watford kylvetti poolia 3-0 kotonaan ja jos Klopp ei tee ihmettä, ei Pool ole kyllä tasuria enempää kettupaitojen isäntänä nappaamassa. Leicester X2 kelpaa siis mainiosti lapulle, ja kettupaitojen lentokelien jatkumista siis toivotaan!

 Pitkävetovihjeet 26.12: Newcastle – Everton (Valioliiga) 2 (2,25, Unibet)

Harakat vs Toffees on mielenkiintoinen kamppailu, sillä molemmat joukkueet ovat viime aikoina vakuuttaneet, Everton pidempäänkin. Harakat ovat kolmen ottelun tappiottomassa putkessa, ja Evertonin pitkä tappioton putki taasen katkesi vasta armottomassa liidossa olevan Leicesterin isäntänä viime viikolla. Kingi kuitenkin näkee, että Lukakun hyytävän kova vire kääntää pelin Evertonille, sillä belgian jätti aiheuttaa taatusti ongelmia Newcastlen epävarmalle keskuspuolustukselle. Huomionarvoista lienee sekin, että viidestä viime kohtaamisesta Everton on voittanut peräti neljä! Uskotaan Toffeesin niukkaan voittoon tälläkin kertaa!

Pitkävetovihjeet 26.12: Southampton – Arsenal (Valioliiga) 2 (2,15, Unibet)

Sotonin kausi on kääntymässä pannukakuksi, viimeiset kuusi peliä sisältävät viisi tappiota ja yhden voiton. Arsenal sen sijaan on pelannut viime ajat oikein mallikkaasti ja sen loukkaantumistilannekin on parantumaan päin. Lisäksi Arsenal on ollut sarjan toiseksi paras vierasjoukkue saldolla 6-1-2, joten Wengerin ryhmä on totisesti jättänyt monta ryhmää harmittelemaan kotitappiota. Sotonin peliesitykset ovat olleet sitä luokkaa, että Arsenal on pakko laittaa lapulle ja paukuttaa vieläpä isosti! Cmon Gunners!

Vihjeen pääset pelaamaan suoraan nappulaa painamalla ja samalla kannattaa avata unibetille tili, sillä  Unibet TV näyttää suorana La ligaa, Serie A:ta, Bundesliigaa, MLB:tä, NBA:ta, FA cuppia sekä CHL:ää ja tennistä, snookeria, lentistä yms! Kaikki huippusarjat ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Pelaa pitkävetovihjeet tänään ja nappaa samalla paikkaisi kisastudioissa! Katso kalenteri ja Avaa tili tästä! Lue myös live-streamit.comin ohjeet miten saat ottelut näkymään kokonaiselta ruudulta,

Lue miksi valita Unibet: Lue miksi valita Unibet:
100% talletusbonus uusille pelaajille + 10 euron riskitön veto mobiilin! Naurettavan helpolla vain 4x kierrätysvaatimuksella! Lisäksi jatkuvia kamppiksia. Plus mahtava UNIBET-TV, josta näät ilmaisiksi kuumimpia matseja!Unibet tarjoaa myös valtavan valikoiman kuumpimpia pelikohteita ja mahtavat kasinopelit! Muista myös, että Kingin pitkävetovihjeet osuvat  kovalla prosentilla!

Bonarit
Jos pitkävetovihjeet ei kiinnosta, niin klikkaa bannereita ja lunasta mahtavia vedonlyöntibonuksia tai pelaa ilmaiskierroksia! Helpot kierrätysvaatimukset ja rahat tuottamaan!! Erityisesti Betsikingi suosittelee Optibet Kilpailuun osallistumista minkä ohjeet löytyvät helposti klikkaamalla tätä >OPTIBET – Kilpailusta jokaiselle lähtee varma palkinto, joten kannattaa tsekata mitä saat!Tain nappaa ilmainen pipo Unibet kisasta! Jos haluat katsoa La Ligaa, NBA:ta ja muita huippusarjoja niin katso livematsit.com

KOROTETTU KERROIN: Saksa - Ruotsi otteluun!

Kingin yksinoikeudella: Saksa - Ruotsi 23.6 - Molemmat joukkueet tekevät maalin 50.00 kerroin!
(Vain Unibetin uusille asiakkaille ottelun alkuun asti. Max panos 1€)
close-link
Click Me