Vihje: Kärpät – Ilves (Liiga)  20.12: 1 (2,00, ComeOn) Pelaa tästä!

Perustelut: Kärpät vs Ilves on homman nimi tänään Raksilassa kun Kingi palaa kiekkoveikkausten pariin. Ilveksen kausi on sujunut varsin odotetusti, ehkä jopa askeleen odotettua paremmin. Siltikin Ilves majailee vasta Liigan sijalla 10. Kärpät on katastrofaalisen alkukauden jälkeen sijalla 11, mutta enää pisteen tupsukorvia perässä. Kausi on ollut vaikea, mutta viimeisestä neljästä pelistään oululaiset ovat sentään voittaneet kolme. Ilveksen vastaavaan saldoon kuuluu kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Kärppien puolesta puhuu kotietu ja materiaalietu. Formin osalta ei  näet voi tehdä suurta eroa joukkueiden välillä sillä Ilves on kohdannut kovempia vastuksia viime aikoina. Joulukuun alussa viimeksi pelattu Kärpät – Ilves päättyi 2-3, joten Raksilassa sytytään varmasti Ilveksen kaatoon ja Kärpät voittaa Kingin arvion mukaan Ilveksen ainakin 6/10 kotonaan. Kannattaa siis tehdä helppoa rahaa ja hypätä peesiin. Kyseessä on nimittäin Liiga-tiistain virallinen ylikerroin. Muista myös lunastaa 400% talletusbonus ComeOnille ja kaupanpäälle ilmainen snäpbäck! Kingi suosittelee, sillä saat 10€ tallettammalla 50€ pelirahaa! Lisäohjeet lippiksen hankintaan tästä! 

Päivän pitkävetovinkki

  • Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!
  • Voit myös ottaa tavallisen 100% bonuksen aina 300€ asti
  • Kierrätysvaatimus helppo eli 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Avaa pelitilisi tästä ja nosta huima bonari!

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivän matsin pitkävetovihjeen lisäksi suosittelemme seuraajiemme lukeamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin vihjeet ovatkin sivujen suola, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille. Klikkaa seuraavaksi parhaita juttujamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. joiden avulla voit voittaa oikeaa rahaa ilman talletuksen tekemistä. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!