20.5: FC Lahti – HJK (Veikkausliiga) 

Kazakhstan - norja20.5: FC Lahti- HJK (Veikkausliiga) X  (3,30, Unibet)
Pelaa tästä!

Klubi johtaa sarjaa, Lahti on kuudentena. Piste-eroa joukkueiden välillä on peräti 11 pistettä, mutta Lahti on pelannut kaksi ottelua Stadilaisia vähemmän. HJK:n formi on kova: 4-1-1, mutta ei Lahtikaan juuri jää pekkaa pahemmaksi 3-1-2 saldollaan. Huomionarvoista kuitenkin on, että Klubi porhaltaa nyt kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas Lahella on alla 3-0 tappio MIFK:lle. HJK:n ja Lahden kannattajien välillä on kipinää, ja ottelut ovat aina poikkeustapaus arjessa. Tästä syystä etenkin Lahdessa pelatuissa otteluissa on Klubi ollut vaikeuksissa, Lahti tulee aina hyvin latautuneena. Klubilla on parempi materiaali, mutta Lahti on hankala paikka vierailla. Lisää vettä myllyyn saadaan tilastoista, peräti kolme – viidestä viime kohtaamisesta on päättynyt juuri pistejakoon. Klubi on timanttia kotonaan, mutta vieraissa se ei ole vakuuttanut. Tasurille tarjottu 3,30 on herkullinen kerroin ja taatusti kokeilun arvoinen! BOOM!

!HUOM! Sunnuntaihin 22.5.2016 asti yksinoikeudella 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi mm-kisoihin. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

Lätkän MM-tarjoukset

24hbet

24hBet: Veikkaa MM-kisojen otteluita ilmaiseksi! Saat täysin ilmaiseksi ilman talletuksia jokaisena matsipäivän ilmaisvedon, jonka voitot tuottavat riihikuivaa käteistä! (1€panos ja 6xkierrätys). Läydät ilmaisvetoon oikeuttavan bonuskoodin aina omat tilit osion Bonukset-osiosta! 

veikkaushuone

Veikkaushuone: Ensimmäinen kampanja on hyvin helppo: talleta 20 euroa mobiilissa, saat 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi tarjolla on harvinainen Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella. Paidan voittaa se pelaaja, joka lyö suurimmilla kertoimilla voittavan 5 euron vedon vähintään kahteen kohteeseen. 

Sivuiltamme löydät ohjeet myös viikonlopun Cup-finaalien live streaming lähetyksiin! Tarjonnassa seuraavat ottelut: FA Cup Finaali live stream: Man Utd. – Crystal Palace, DFB Pokal Finaali Bayern – Dortmund, Coppa Italia AC Milan – Juventus stream ja Copa Del Rey finaali Barcelona – Sevilla stream!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me