VihjeSevilla – Juventus (Mestareiden Liiga) 22.12: 2 (3,05, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Sevilla – Juventus on otteluna sen verran ympäripyöreä, että tartutaan sinne missä kerroin on eniten kohdallaan. Ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi 0-0 tasuriin kun Sevilla selvisi ilman takaiskuja Torinon illasta. Juventus oli tässä ottelussa huomattavasti vakuuttavampi, mutta se ei tällä kertaa realisoitunut tulostaululle asti. Materiaalivertailussa Juve onkin Kingin papereissa luokkaa Sevillaa parempi joukkue. Formin osaltakin Torinolaiset ovat paremmassa iskussa. Juven formi on 4-1-1 ja Sevillan vastaava 3-1-2. Kaiken lisäksi Sevilla on päässyt viime aikoina suhteellisen helpolla (Barcelona peli pois lukien). Juve on samaan aikaan kohdannut kuitenkin Napolin, Lyonin ja Sampdorian. Kaiken lisäksi Juventus tarvitsee lohkon voittaakseen kipeämmin voittoa kuin Sevilla, mikä saattaa näkyä joukkueiden pelitaktiikoissa. Uskotaan Allegriin ja Juveen tässä. Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!