23.2: Sprintti: miehet ja naiset. Kingi kertoo seuraavaksi parhaimmat vihjeet sprintin finaaleihin. Päivän ohjelmassa on sekä miesten sprintin finaalit, että naisten sprintin finaalit. Sprintit ovat hiihdossa erittäin kovia kisoja, joissa kilpailijoiden välillä on vain pienet marginaalit. Tämä tarkoittaa vedonlyöjälle mielenkiintoisia pelikohteita, joita Betsikingi onkin poiminnut parhaimman mukaan vetolapulle.

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Sprintti miehet:

Pitkävetovihjeet 23.2: Voittaja Sergei Ustyugov (4,00, Unibet)

Jos katsotaan sprintin luonnetta niin se on varsin armoton. Pieni virhe ja olet todennäköisesti ulkona kisasta. Kingi luottaa tästä huolimatta yhteen ennakkosuosikkiin. Venäjän ihmemies Ustyugov on todellinen sensaatio.  Venäläinen on jäätävässä tikissä ja kuntopohjansa ansiosta tämä herra pystyy toistamaan maksimisuorituksen vaikka kuudesti putkeen. Jos katsotaan Ustyugovin spinttikisoja tältä vuodelta niin lista on komea: Otepää (3), Falun (13), Toblach (70), Val Mustair (1), Davos (1) ja Lillehammer (7). Kuusi kisaa, jolla voittoprosentiksi 33,3% ja palkintopallille 50%. Lahden latuprofiili on raskas, mikä sataa eittämättä Sergei-pojan laariin. Nelosen kertoimella Ustyugov on hyvä valinta lapulle.

Huom, jos Suomi voittaa mitalin, niin Unibet tarjoaa ilmaisvetoja kaikille uuden pelitilin avaajille! Lue tarkemmat ohjeet täältä

Sprintin finaalit Lahti 2017 23.2

Sprintti naiset:

Pitkävetovihjeet 23.2: Heidi Weng, sijat (1-3) (3,50, Unibet)

Maailmancupia johtava turskatar saa aivan käsittämättömän kertoimen sijoittumiselle kolmen parhaan joukkoon. Vaikka Björgen hiihtää hurmiossa niin sprinttiä Maarit ei vaan osaa. Nilsson ja Caspersen Falla osaavat, mutta siinä on vasta kaksi kovaa. Hanna Falk ja muut saavatkin sitten jo yli 20 kertoimia sprintti-voitolleen mikä kertoo oleellisen siitä kuinka kovia uhkia he ovat. Jos katsotaan Heidin tämän kauden spinttisijoituksia niin niissä kyllä silmä lepää: Otepää (3), Falun (3), Val Mustair (3), Davos (35) ja parisprintit Lillehammer (1) ja Ruka (3). Weng on hiihtänyt yksilösprintit 75% palkintopallille ja Davosissa tuli kaatuminen. Jos johonkin voi luottaa niin kyllä se on Wengin sijoittuminen kolmen sakkiin.

Sprintin finaalit Lahti 2017 23.2

Kisavinkit 2017 Lahden MM-hiihtoihin!

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me