25.5: MIFK – KuPS (Veikkausliiga) 

Kazakhstan - norja25.5: MIFK – KuPS (Veikkausliiga) 1  (1,80, Unibet)
Pelaa tästä!

MIFK pelaa nappikautta, sillä se on sarjakakkosena ja vain asteen Klubia huonompi maaliero erottaa sen ykköspaikasta. Ensimmäisten 10 pelin saldo on todella kova 7-2-1 ja kauden ainut tappio tuli tilille Klubin vieraana kauden avauksessa. KuPS majailee puolestaan sarja-nelosena, mutta se on kerännyt 10 pistettä MIFK:iä vähemmän. Hävettävää ei kuitenkaan kuopiolaisillakaan ole sillä viimeiset neljä peliä on mennyt tappioitta. Nyt KuPS:lla on kuitenkin liian suuri vuori kiivettävänään. MIFK puolustaa äärimmäisen tiiviisti ja kurinalaisesti, ja se on pitänyt maalinsa puhtaana kuudesti putkeen. KuPS:lla puolestaan on orastava maalinteko-ongelma, ja jo kuusi maalia iskeneen MIFK-kärki Orgillin jääminen maaleitta olisi suuri yllätys. Assis, Span, Dafaa ja kumppanit antavat Orgillille sellaisen tulituen, että täysi pistepotti jää saarille. 1,80 on oikein mainio kerroin tulikuumalle MIFK:lle ja päätyy isosti lapulle!

Kingiltä seuraajille timanttinen tarjous, eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

leovegas

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä