26.4 Tappara – HIFK, kuudes liigafinaali

comeon kokemuksia26.4: Tappara- HIFK (Liiga) 1 (2,40, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Liigafinaali osa 6, ja Tapparan “ottelukiekko” mestaruuteen. Lauantaina saimme todistaa Nordiksen ihmettä, kun Tappara haki petoluolasta 1-2 vierasvoiton. Tämän voiton ansiosta se siirtyi sarjassa 3-2 johtoon, ja on nyt voittanut IFK:n kaksi kertaa putkeen. Karhunen Tapparan maalilla on ottanut niskalenkin Hussosta näissä viime peleissä, ja pelaa julmetun hyvin. Parempaa lähtökohtaa kotiotteluun ei oikeastaan voi olla, kun maksimaalisen tasonsa löytänyt tulikuuma maalivahti. Lisäksi Tappara tietää, että game seven petoluolassa voi olla sille liikaa, ja samalla sillä olisi nyt mahdollisuus ratkaista homma kotonaan. Lisäksi Tapparan voiton puolesta puhuu Laine-factory, sillä jos jonkin päätä ei tiukassakaan paikassa huumaa niin se on Patrik Laine. Kirvesrinnat juhlivat mestaruutta hakametsän hurmiossa, Tapparan voiton puolesta puhuu kotietu, maalivahtivertailu, vire, sekä ennen kaikkea raju revanssihenki kolmen viime vuoden katkerista tappioista johtuen. Skulataan Manselle!

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4 ? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä