26.9: FC Lahti – HIFK  (Veikkausliiga) X (3,50 Unibet Pelaa tästä ja ota 100% bonus!

Muista jakaa päivän pitkävetovihjeet: [social_warfare] Maanantaisin Kingi osuu aina ja nyt lähdetään hakemaan osumaa Veikkausliigasta. Otteluna on FC Lahti – HIFK joka on putoamistaiston kannalta erittäin mielenkiintoinen ottelu. Kotijoukkue Lahti ei juuri pelaa enää mistään, mutta HIFK:n ero karsijan paikalla olevaan Interiin on vain kaksi pistettä. Mikäli stadilaiset haluavat välttää karsinnat, pisteitä olisi siis napsittava. Molemmat joukkueet ovat erinomaisessa vireessä, Lahden neljän viime pelin saldo on kolme voittoa ja yksi tasuri. HIFK on myös hyvässä iskussa, sillä se on pelannut kolme peliä tappioitta. Lahdella on parempi materiaali, mutta motivaatiotekijät ovat vierailijan puolella. Kingin papereissa Lahden suosikinasemaa on liioiteltu ja tasuri on tässä hyvinkin lähellä. Huomionarvoista kun lienee sekin, että joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet pistejakoon! Ovela vedonlyöjä toki muistaa aina tarkistaa Kingin päivän ilmaiset pitkävetovihjeet ja muista valita paras vedonlyöntibonus.

Muista myös lunastaa 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto. Kingi suosittelee, sillä kierrätysvaatimus vain 4x! Avaa pelitili!Nappaa 100% ja riskitön veto! [clickToTweet tweet=”Päivän vihje jakoon ja kiitokset Kingille #betsit #pitkävato #vihjeet #veikkaus #stadinderby” quote=”Twiittamalla Betsikingin vihjeen voit voittaa lipun Stadin derbyyn ja muita hienoja palkintoja!” theme=”style4″]

Lue somekisan ohjeet
Jakamalla minkä tahansa Betsikingin sivuilta löytyvän artikkelin tai pelivihjeen, osallistut arvontaan. Kilpailu-aika aina 30.9 klo 15:00 asti. Pääpalkintona lippu loppuunmyytyyn Stadin Derbyyn yhdelle hengelle. Toimitus voittajalle s-spostilla. Lisäksi arvomme 3kpl tuotepakettaja, jotka sisältävät pipoja yms. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja osallistuminen on ilmaista.

Tarkasta muut vinkit peleihin ja vetoihin:

Live streamit huippusarjoihin:

Kingin mahtavat kilpailut:

  • Talleta 10€ ja nappaa ComeOn Snapbäck ja 400% talletusbonus! Mukaan tästä
  • Talleta ja nappaa Expekt sälää sekä 50€ riskitön veto! Mukaan tästä
  • Kaikki Kingin talletusbonukset vedonlyöntiin löydät helposti täältä!
  • Kingi tarjoaa seuraajilleen myös kattavan listan nettikasinoista ja ilmaiskierroksista täältä!