27.5: IRLANTI VS HOLLANTI (Ystävyysottelu)

2comeon kokemuksia7.5: Irlanti – Hollanti (Ystävyysottelu) Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,90, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! 

Hieman yllättäen vain toinen kaksikosta pelaa kesän EM-kisoissa, kun Hollanti pelasi katastrofaaliset karsinnat ja jäi sensaatiomaisesti rannalle laajennetusta EM-turnauksesta. On selvää, että Orange pelasi alle tasonsa ja on materiaaliltaan ainakin pykälän Irlantia kovempi nippu. Hollannin viisi viime peliä ovat olleet maali-iloitteluita sillä jokaisessa on tehty vähintään kolme maalia, ja Hollanti on myös aina päästänyt sekä tehnyt maalin. On vaikea nähdä, että Irlantikaan pystyisi sitä nollaamaan, vaikka The Mighty Irish antaakin aina kaikkensa kotiyleisön edessä. Irkut on erittäin perinteinen saarijoukkue, sillä se tekee hyvin kahta asiaa: taistelee joka pallosta ja  keskittää laidoista tarkasti kohdepelaajan nuppiin. Olisi ihme mikäli Hollannin kokematon keskuspuolustus kestäisi laidoilta tulevan paineen koko 90 minuuttisen. Tässä ottelussa jos missä on siis molempien joukkueiden osuminen maalipuiden väliin kovin lähellä. Kakkosen kertoimella tarjoiltuna, tässä on betsi mikä on välttämätöntä luukuttaa sisään! Cmon Ireland & Hup Holland Hup!

Kingiltä seuraajille timanttinen tarjous, eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

leovegas

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä