29.5: HIFK – Ilves (Veikkausliiga)

23.5: Malmö - Falkenberg (Allsvenskan)Pitkävetovihjeet 30.5: HIFK – Ilves (Veikkausliiga) X, 3,35 Unibet)
Pelaa tästä!

Ilves näytti ajautuvan kriisiin sensaatiomaisen alun jälkeen, mutta kolmesta viime pelistä kertyi tilille kaksi voittoa ja pää on taas tukevasti pinnalla. Ilveksen pelaajamateriaali ei ole sarjan kuudenneksi paras kuten sarjasijoitus antaa ymmärtää, mutta Wissin luoma vahva peli-identiteetti kantaa sitä jopa yllättävän pitkälle. Vahvasti kauteen satsannut HIFK sen sijaan alisuorittaa, formi 2-3-5 kertoo karua faktaa siitä ettei joukkue osaa voittaa. Kotonaan se on toki marginaalinen suosikki Ilvestä vastaan, mutta Stadin Derby pois lukien – voisi tuonkin suosikin aseman kyseenalaistaa. Luvassa on tasainen vääntö, jossa pienet marginaalit ratkaisevat voittajan, koska tasurilla on jopa normaalia korkeampia kerroin ja luvassa on erittäin vähämaalinen matsi – ei tässä jää muuta vaihtoehtoa kuin painaa kepeä sledgehammer  tasurille.

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

UCL finaali

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä