3.5: Atletico – Bayern Munchen

comeon kokemuksia3.5: Atletico – Bayern Munchen (UCL) Molemmat joukkueet tekevät maalin (2,10, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Atletico voitti avausosan kotonaan 1-0 ja Simeone oli hyvin tyytyväinen. On kuitenkin vaikea uskoa siihen, että Bayern Munchen jäisi kahdesti maaleitta putkeen. On saksalaisten hyökkäyskalusto sen verran hurja ja ratkaisurintama muutenkin varsin leveä. Simeone taas tiedostanee varsin hyvin, että yhdellä vierasmaalilla ollaan lähellä finaalipaikkaa, ja Bayern joutunee ottelun edetessä nostamaan riskitasoaan ennemmin tai myöhemmin. Tämä taasen avaa väistämättä paikkoja atleti-laumalle ja molempien maalaaminen tuntuukin päivän houkuttelevimmilta skenaariolta. BOOM!

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4. No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä