Vihje: Hull City – Everton 22.12: 2 (3,05, Bethard) Pelaa tästä!

Perustelut: U20 MM kisoissa ei tänään ole juuri pelin arvoisia kohteita, joten piipahdetaan pikaisesti vihreän veran puolella. Vastakkain iskevät kauden huonoin Valioliigajoukkue Hull City ja Everton FC. Hullin kuuden viime pelin formi on surullinen 1-1-4 ja surullisemmaksi se muuttuu kun otetaan huomioon että tuo voitto on nimenomaan viiden pelin takaa. Everton ei toki sekään ole loistanut viime aikoina (formi 2-1-2) mutta sen otteet kolmessa viime pelissä ovat olleet vähintäänkin kelvollisia. Kasassa viimeisestä kolmesta pelistä on näet äärimmäisen niukka derby-tappio mahtivireiselle Liverpoolille (0-1), sekä voitot Arsenalista (2-1) ja Leicesteristä (0-2). Evertonille on tehty vähän maaleja viime aikoina ja Hull ei ole tehnyt ainoatakaan viimeiseen kolmeen peliin. On hyvin todennäköistä, että kaksi luokkaa paremman materiaalin omaava Everton pyyhkii Hullilla lattiaa. Otetaan päivän varma talteen. Muista myös lunastaa Bethardilta 100% vedonlyöntibonus aina 100€ asti!

Bethard kokemuksia

  • Bethardin vedonlyöntibonus on 100% aina 100€ asti
  • Kierrätysvaatimus on 7-kertainen 2.00 minimikertoimella
  • Lisäksi pelitilin avauksella heti 40 ilmaispyöritystä ilman talletusta!
  • Avaa pelitilisi tästä ja kokeile Bethardia

Tähän ottelu eli tyyliin  Sevilla – Juventus 22.12

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pelivihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!