29.5: KuPS – HJK (Veikkausliiga)

23.5: Malmö - Falkenberg (Allsvenskan)Pitkävetovihjeet 30.5: KuPS – HJK (Veikkausliiga) 2 (2,00, Unibet)
Pelaa tästä!

Kuopiossa on luvassa varsin mielenkiintoinen kamppailu, kun vastakkain asettuvat KuPS ja HJK, kaksi Veikkausliigan kovavireisintä porukkaa. Klubi porhaltaa Stadin Derby voittonsa ansiosta jo viiden ottelun voittoputkessa,  mutta ei KuPS jää juurikaan pekkaa pahemmaksi. Viisi viimeistä peliä ovat nimittäin tuoneet neljä voittoa ja yhden tasapelin. HJK:n voittoresepti on maalien takominen, 14 maalia viidessä viime pelissä. KuPS nojaa puolustukseen ja kärkipelaaja Salamin väläytyksiin. Kuopiolaiset ovat pitäneet hätkähdyttävästi maalinsa puhtaana peräti viidessä pelissä putkeen, mutta Klubilla on Suomen tasolle aivan uniikki hyökkäysvoima. Erityisesti vasemman laidan nigerialais-akseli Taiwo – Oduamadi aiheuttaa vastustajille tukun harmaita hiuksia, ja kun tähän lisätään: Atom, Morelos, Medo ja  Alho on kuopiolaisilla edessään kauden kovin testi. Klubin hyökkäys saattaa olla liikaa kuopiolaisille, ja KuPS tuskin pärjää maalintekokilpailussa.

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

UCL finaali

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä