31.5: Serbia – Israel (Friendly game)

23.5: Malmö - Falkenberg (Allsvenskan)Pitkävetovihjeet 31.5: Serbia – Israel (Friendly game) 1 (1,80,Unibet)
Pelaa tästä!

Gradski Stadionilla todistetaan eräänlaista jalkapallohistoriaa, kun Serbit kohtaavat Israelin ensimmäistä kertaa omalla maaperällään. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin kolmesti ja Serbialla on näistä tilillään kaksi voittoa, kerran on päädytty pistejakoon. Serbian materiaali on monta luokkaa Israelia parempi, ja vaikka Serbit pelasivatkin karmeat karsinnat, on se etenkin kotonaan selkeä ennakkosuosikki.  Karsinnoissa epäonnistuminen selittyi pitkälle ongelmiin kopissa ja joukkuekemioissa, nyt kun pahin on takana; on Serbia taas haaste mille tahansa joukkueelle. Mikäli Serbia pelaa edes lähellä omaa tasoon, ei Israelilla ole palaa voittotaisteluun. Tähän on uskottava, kun kotijoukkue saa kerran peräti 1,80 kertoimen. 

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

UCL finaali

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä