4.5: Real Madrid – Man City – 90 min valkoista balettia

comeon kokemuksia4.5: Real Madrid – Man City (UCL) 1/1 (2,30, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Lisäksi voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona 4 hengen kabinetti Sport-Academyyn 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun juomineen ja safkoineen. Lue ohjeet!

Real saa hyvin huonon kertoimen suoralle voitolle, joten kertoimien perässä matkaava Kingi lähtee hakemaan isompaa tuottoa pienen mutkan kautta. Avausosa Etihadilla päättyi maalittomaan tasuriin ja on vaikea nähdä Cityn tästä enää jatkoon matkaavaan. Valkoinen baletti on ollut murhaavan tehokasta Zidanen aikana Santiago Bernabeulla ja mikään ei viittaa siihen että tahti hiipuisi. Tämä siitä syystä, että maailman ehkäpä paras pelaaja Cristiano Ronaldo palaa pelaavaan kokoonpanoon, ja myös Benzema on parempaan päin. Real omaa jäätävän hyökkäysarsenaalin ja Cityn puolustus ei usein kestä köykäisiämpiäkään vastaan edes vähää alusta. City ei toki pelannut Sotonia vastaan täysin ykkösillään, mutta 4-2 turpasauna kertoo oleellisen. Huonon ja hyvän päivän välinen ero on valtava, ja vain huippusuoritus vie sen jatkoon tänään. Tähän kingi ei usko, ja luottaa samalla siihen että Real ottaaa omansa jo ensimmäisellä jaksolla!

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4. No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me