24.5: Tampa Bay vs Pittsburgh – NHL konferenssifinaali osa 6

2comeon kokemuksia4.5: Tampa Bay – Pittsburgh (NHL) 1 (2,75, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! 

Ottelu pelataan oikeastaan keskiviikon puolella, mutta kun vedonlyöntitarjonta on niin heikkoa tiistain osalta, niin annetaan tämä moukari tiistain-vihjeenä. Tampa Bay – Pittsburgh on ollut äärimmäisen tasainen sarja, josta osoituksena otteluiden lopputulokset: 3-1, 2-3, 2-4, 4-3, 4-3. Tampa on nyt voittanut kaksi kertaa putkeen ja pelaa aivan taitojensa ylärajoilla. Pittsburgin supertähdistä on viime aikoina voinut havaita turhautumisen merkkejä, ja mikäli jäähyboksin ovi käy tiuhaan marssii Tampa lähes varmasti finaaliin tavoittelemaan Stanley Cupia. Tampa ei myöskään varmasti halua pelata game seveniä Pittsburghin hurmiossa, joten se lataa kaiken peliin kuudennessa kohtaamisessa. Lightning saa niin hyvän kertoimen, että pakko sen menestystä on kokeilla. Onhan sillä kotietu, ja kyky raapia tulos, vaikka peli-esityksessä olisi toivomisen varaa.

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4. No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me