9.6: Pittsburgh Penguins vs San Jose Sharks (NHL finaalit) San Jose Sharks ML (2,30, ComeOn)

comeon kokemuksia9.6: Penguins vs Sharks (NHL finaalit) Sharks ML (2,30, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! 

Ottelu pelataan perjantain puolella, mutta vihje on eittämättä annettava torstaina, jotta mahdollisimman moni pääsee peesiin. Tulosten ja osittain peliesitystenkin valossa, on Pingviinien ja Sharksin välinen finaalisarja ollut varsin tasainen. 2/4 peleistä on mennyt jatkoajalle, ja kahdesti Penguins on venynyt voittoon varsinaisen peliajan puitteissa. Penguins johtaa sarjaa nyt 3-1 lukemin, eli se on voiton päässä Stanley Cupista. Kiekkoa seuraavat tietävät kuitenkin sen, että ensimmäistä katkaisupeliä vaikeampaa paikkaa ei olekaan, ja selitys on puhtaasti psykologinen. Katkaisumahdollisuus 3-1 tilanteessa tarkoittaa, että Pittsburghilla on peräti kolme mahdollisuutta voittaa Stanley Cup, ja tämä jos mikä on vaarallinen ajatus. Sharks sen sijaan pelaa jo nyt selkä – seinää vasten. Tappiolla konkaripelaajien unelma murenee jälleen, ja uutta mahdollisuutta ei ehkä tule. On todennäköistä, että viidennessä ottelussa nähdään paras Sharks koko finaalisarjan aikana. Pienet marginaalit ratkaisevat, ja ylimääräinen psykologinen motivaatiotekijä voi hyvinkin ratkaista. Ottelusarjan tasaisesta luonteesta johtuen, moneyline on suoraa voittoa turvallisempi valinta, jolle perusteena toimii valtavan tasainen finaalisarja.


ComeOn kokemuksia
Betsikingi tarjoaa kaikille ComeOn pelitilin avaajille hienon lippiksen kesän rientoihin! Avaa pelitili tältä sivulta ja käy sitten täyttämässä osallistumislomake, niin saadaan tavara liikkeelle!

Osallistu ilmaiseen vedonlyöntikisaan ja voita pelaamalla hienoja palkintoja!

Unibet vedonlyöntikilpailu

Betsikingin ja Unibetin vedonlyöntikisassa parhaimmat vedonlyöjät palkitaan viikoittain ja pääpalkintona on omien voittojen kylkeen 500€ pelirahaa ja Jorma Vuoksenmaan uuden ”pelaajilta pelaajille” vedonlyöntioppaan sekä Unibetin tuotepaketin. Vuoksenmaan kirjoja jaetaan viikoittain parhaille betsaajille, joten kannatttaa rekisteröityä välittömästi tähän ilmaiseen kisaan (viimeinen mahd. 22.6.2016). Klikkaa ja lue tarkemmat säännöt ja ehdot (Unibet vastaa palkinnoista).

Ensimmäinen EM-kisaviikko 10.- 19.6
Toinen EM-kisaviikko 20.- 26.6
Kolmas EM-kisaviikko 27.6- 3.7
Neljäs EM-kisaviikko 4.7- 10.7

Euro 2016 bonukset ja kilpailut:

Kingi kokosi tulevia EM-kisoja varten listan parhaista vedonlyöntibonuksista kisoihin sekä listan hauskimmista kilpailuista! Suosittelemme tsekkaamaan koko sivun, sillä nyt on jokaiselle varmasti jotain mukavaa ja uutta pelattavaa!veikkaushuone kisa

Veikkaa altavastaajia ja voita riihikuivaa käteistä!

Veikkaushuoneella tykätään altavastaajista. Sen vuoksi Veikkaushuone palkitsee sinut normaalia reilummin, kun lyöt rahaa peliin pikkumaiden puolesta. Jaossa jopa tuhansia euroja rahaa ja jopa 10 000€ pääpalkinto. Ohjeet:

  • Klikkaa ensin osallistumispainiketta
  • Veikkaa jalkapallon EM-kisojen mestariksi altavastaajaa
  • Aseta panokseksi vähintään 15 euroa
  • Mitä pidemmälle joukkueesi etenee, sitä enemmän voitat lisäpalkintoja
  • Voit lyödä vetoa usean joukkueen puolesta
  • Osallistumisaikaa on 14. kesäkuuta asti.

Kingin muut kilpailut:

  • Talleta 10€ ja nappaa ComeOn Snapbäck ja 400% talletusbonus! Mukaan tästä
  • Talleta ja nappaa Expekt sälää sekä 50€ riskitön veto! Mukaan tästä

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä