Legendat Lahden MM-kisoissa 2017: Kaksi legendaa jotka jo kerran lopettivat uransa tulivat vielä kerran takaisin. Nämä miehet ovat tietenkin Janne Ahonen ja Hannu Manninen. Jokainen suomalainen muistaa varmasti minkälaisiin saavutuksiin nämä herrat ovat MM-kisoissa ja olympialaisissa yltäneet, ja miten hienot urat kummatkin miehet ovat tehneet lajiensa parissa. Tämä takia Kingi päätti fiilistellä näiden kahden lajilegendan saavutuksia ja näkymiä ja odotuksia vedonlyönnin kannalta Lahden 2017 Maailmanmestaruuskisoihin.

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Janne Ahonen ja Lahti 2017

Janne Ahonen lahden mm kisat 201739 vuotias Ahonen on Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä hyppääjiä. Uran saldo on 2 Olympiahopeaa, 5 MM-kultaa, 3 MM-hopeaa, 2 MM-pronssia ja 5 MM-hopeaa ja 2 MM pronssia lentomäen MM-kisoista. Lisäksi Ahonen voitti mäkihypyn maailmancupin vuosina 2004 ja 2005 ja keräsi kaiken kaikkiaan 36 osakilpailuvoittoa maailmancupissa. Ahonen ei vakuuttanut kauden alussa, mutta vanha herra näyttää ajoittaneen kuntonsa nappiin ja lähtee Lahteen Suomen selkeänä ykköstykkinä. Jannelta voi odottaa arvokisoissa jopa ylisuoriutumista, joten ei muuta kuin head to head betsit vanhan mäkiässän kautta ja nauraen pankkiin!  

Hiihdon MM kisat 2017

Hannu Manninen ja Lahden MM-kisat

Hannu Manninen lahti 2017Niin ikään 39 vuotias Manninen on kaikkien aikojen nopein hiihtäjä yhdistetyn puolella. Se oli parhaimmillaan ihan sama miten mäessä sujui, Hannu tuli ohi ja voitti kisan ladulla.Manninen on urallaan saalistanut Olympiakullan, – hopean ja -pronssin, jonka lisäksi tilillä on 3 MM-kultaa, 1 MM-hopea ja 2 MM-pronssia. Yhdistetyn maailmancupin Ounasvaaran suuri mies voitti neljästi putkeen vuosina 2003-2007. Alettuaan uudestaan kisaamaan tosissaan Manninen oli heti 18. ja hiihto-osuuden toiseksi nopein. Lahdessa Manninen lienee taas hiihto-osuuden Kingien kingi. Näin ollen jos Mannisen hyppy vaan toimii edes sinne päin, on mies taas korkealla. Lahden latuprofiili on keskimääräistä raskaampi ja suosii isolla kauhalla kovia hiihtäjiä. Manninen on myös nautinnollinen head to head kohde, sillä mies lähtee mäestä takamatkalta kisaan ja painaa ladulla ohi. Näihin kahteen kansallissankariin kannattaa siis luottaa!

Lue myös nämä ennakot Lahden MM-hiihdoista:

Parhaat tarjoukset kisavedonlyöntiin:

Hannu Mannisen ja Janne Ahosen Lahden MM-kisat kisaohjelma:

Nämä lajilegendat voi nähdä kisoissa ainakin 24.2, 25.2, 26.2, 1.3, 2.3, 3.3 ja 4.3.

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me