Vihje: Ajax – FC Kööpenhamina (Eurooppa Liiga) 1 (1,85, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Ajax Amsterdam juhli Euroopassa jo ennen kuin FC Kööpenhaminaa oli edes perustettu. Ajat kuitenkin muuttuvat ja Köpis onnistui kaatamaan Ajaxin kotonaan 2-1 lukemin. Näin ollen Ajax lähtee otteluun sillä mentaliteetilla, että vain voitto kelpaa. Kööpenhamina taas lähtenee lähtökohtaisesti puolustamaan, mikä kostautunee viimeistään toisella puoliajalla. Ajaxin tekemä vierasmaali tuo sille myös tietynlaista turvaa, sillä Köpiksen maali ei olisi sille kuolinisku. Ajax on materiaaliltaan asteen parempi joukkue kuin Kööpenhamina ja se on myös jokseenkin kotivahva joukkue. Näistä asetelmista Ajax marssii jatkoon selvästi enemmän kuin kerran kahdesta ja tässä betsissä Ajaxin ei edes tarvi mennä jatkoon, riittää että se voittaa! Amsterdam voittaa ja niin voittavat Kingi ja peesaajatkin!! Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Ajax – FC Kööpenhamina 16.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me