Vihje: Ak Bars Kazan– Metallurg Magnitogorsk (KHL konferenssifinaalit) 27.3.2017: 2 (2,60, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Metallurg oli runkosarjan kolmonen ja jyrännyt idässä kohti KHL finaaleja. Ensin kaatui Kunlun 4-1 lukemin ja sitten Barys Astana puhtaasti 4-0. Nyt se johtaa Idän konferenssifinaaleita 2-0 otteluvoitoin Ak Bars Kazania vastaan ja näyttää pysäyttämättömältä. Vasily Koshechkin Magnitogorskin maalilla on ollut likimain ohittamaton Bars Kazan sarjassa, sillä Ak on onnistunut tekemään Magnitogorskin verkkoon vain yhden maalin kahdessa ottelussa. Ottaen huomioon, että Metallurgin riveistä löytyy muuan Sergei Mozyakin ei Ak Bars Kazania käy kateeksi. Metallurg on pykälän Kazania parempi joukkue ja juuri nyt sen pelaaminen tuntuu olevan niin hyvin uomissaan, että betsi on painettava Metallurgin suuntaan! Dominointi jatkukoon!

Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Ak Bars Kazan – Metallurg Magnitogorsk 27.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!