Vihje: Ak Bars Kazan– Metallurg Magnitogorsk (KHL konferenssifinaalit) 30.3.2017: 1 (2,48, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Metallurg on voiton päässä KHL finaaleista ja johtaa itäisen konferenssin finaalisarjaa 3-0 lukemin. Väännöt Kazania vastaan ovat kuitenkin olleet huipputasaisia, eikä Metallurgin materiaalietu ole missään määrin ylitsepääsemätön virstanpylväs Kazanille. Kingi pelaa tänään betsit Ak Bars Kazanin kautta, sillä kaikki tietävät miten vaikeaa sarja on katkaista. Kaiken lisäksi Kazanin on tänään pakko antaa aivan kaikkensa, kun taas Metallurgilla on neljä mahdollisuutta kammeta itsensä finaaliin. Se tietää sitä, että ottelupari ratkeaa vasta Magnitogorskissa.

Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Ak Bars Kazan – Metallurg Magnitogorsk 30.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!