Amirkhani – Burgos live stream UFC 244 3.11.2019. Makwan Amirkhani kohtaa lauantaina New Yorkissa jenkkiottelijan Shane Burgosin. Makun UFC ura saa jatkoa, ja mies lähtee tähän otteluun altavastaajana. Me luotamme kuitenkin, että Amirkhani jatkaa voittojen tielle. Ottelukortti otellaan todennäköisesti 03.00 välillä. Muista myös katsoa live stream ottelusta. MEILLÄ ON ILO TARJOTA MAKWANIN VOITOLLE 100.00 KERROINTA, JOTEN NYT KANNATTAA BETSATA MAKUA!

Lue seuraavaksi ohjeet Amirkhani – Burgos stream lähetykseen ja poimi huippukerroin suomalaisen voitolle! Tätä matsia ei kannata missään nimessä missata!

Katso Makwan Amirkhani – Shane Burgos live stream + 100.00 KERROIN 3.11.2019

betsafe vetovihjeet

Betsikingillä on ilo tarjota huippuetu mahdollisuus Amirkhani – Burgos ja stream otteluun Viaplayn tai Stopstream-palvelun kautta. Nämä ohjeet kannattaa lukea huolella, jos haluat tienata ottelun avulla hyvät rahat!

Toimi näin, ja tienaa 100.00 kertoimella helpot rahat, kun lyöt Makwanin voittoa ja katso se myöhemmin suorana netissä:

  • Avaa pelitili Betsafelle linkistä meidän sivujen kautta eli vaikka tästä klikkaamalla
  • Avaa nyt pelitili ja etsi listalta UFC 244 tai Amirkhani – Burgos ottelu!
  • Viaplay näyttää 100% varmasti, ottelun mutta emme valitettavasti saanet ilmaiskoodeja siihen. Jos et halua maksaa klikkaa aikaisempaa Stopstream-linkkiä. Sieltä löydät suurella todennäköisyydellä yöllä ilmaisen striimin.
  • PELAA ALAPUOLEN LINKISTÄ ENNEN OTTELUA 100.00 KERTOIMELLA MAKUN VOITTOA! TÄSTÄ HELPOT RAHAT!

Amirkhani – Burgos suorana netissä ja Superkerroin!

Makun ottelu on mielenkiintoinen pelikohde, sillä suomalainen lähtee otteluun pienenä altavastaajana, vaikka ottelijoiden erot ovat minimaaliset. Makwan tunnetaan eritysesti matto- ja painiosaamisestaan, ja vastustaja taas luottaa ehkä enemmän BJJ:n. Tosin hänkin osaa painija ja on melkoinen jässikkä. Kyseessä on nk. klassinen painija vs. grapler, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen matsi, jonka Maku pyrkii varmasti jo ensimmäisessä erässä viemään ja antamaan kovaa gnp:tä. Vastustaja Burgosin mahdollisuudet ovat taas pystyssä ja Makwanin turhautumisessa, eli tilanteessa jossa hän ei pääse tekemään omia tekniikoitaan. Siten Betsikingi näkee parhaiksi pelivalinnoiksi seuraavat vedot: Amirkhani voitto 100.00 kerroin Betsafella, joka on todella kova kerroin Makun voitolle!Packalen - Diakiese suorana netissä

Makwan Amirkhani – Shane Burgos UFC 244

Makwanin ottelutilastot UFC:ssa ovat kovat. Debyytin vapaaottelun kovimmassa organisaatiossa Maku ottelu 2015 vuonna, ja debyytissään hän sammutti Andy Oglen valot kahdeksassa sekunnissa. Seuraavassa matsissaan Amirkhanin tielle asteli Masio Fullen, jonka Maku hapetti puolessatoista minuutissa. Kolmannessa ottelussaan jyrän alle jäi yksimielisellä tuomaripäätöksellä Mike Wilkinson. Neljännessä ottelussa Makwanille merkittiin Ensimmäinen UFC-tappio, kun Arnold Allen kaivoi pistevoiton Makusta. Ottelun jälkeen sisuuntunut mies on kuitenkin treenannut kovaa ja kahden ottelun tappioputkessa oleva Jason Knight olikin miehelle loppupeleissä parista kovasta osumasta huolimatta helpohko vastus. Seuraavaksi kaatui Fishgold ja nyt on vuorossa astetta kovempi vastus.

Makwan Amirkhanin ottelu suorana netissä!

Toivottavasti noudatit ohjeita ja katsot Makun ottelun ilmaiseksi netissä UFC 244 tapahtumassa, sillä kortilla ottelee myös vapaaottelun pahat pojat ja pelissä on BMF-titteli  ja muita UFC:n huippunimiä. Muista kuitenkin toimia ajoissa, jotta näät ottelun Viaplayn tai Stopstreamin avulla. Muista tsekata myös muut vedonlyöntibonukset tästä.