Makwan Amirkhani – Chris Fishgold live stream UFC Fight Night 153 1.6: Makwan Amirkhani kohtaa lauantaina Tukholmassa brittiottelijan Chris Fishgoldin. Makun UFC ura saa jatkoa, ja mies lähtee tähän otteluun pienoisena ennakkosuosikkna. Mekin luotamme, että Amirkhani jatkaa voittojen tielle. Ottelu otellaan todennäköisesti 20-22.00 välillä. Muista myös katsoa Teemu Packalenin live stream ottelu

Lue seuraavaksi ohjeet Amirkhani – Fishgold stream lähetykseen ja poimi huippukerroin suomalaisen voitolle! Tätä matsia ei kannata missään nimessä missata!

Katso Makwan Amirkhani – Chris Fishgold live stream vaihtoehdot 1.6

unibet vetovihjeet

Betsikingillä on ilo tarjota mahdollisuus Amirkhani – Fishgold stream otteluun Unibetin tai Viaplayn avulla. Nämä ohjeet kannattaa lukea huolella, jos haluat nähdä ottelun! Lisäksi Kingi tulee tarjoamaan myös live-stream ohjeet suomalaisten nyrkkeilijöiden, kuten Edis Tatlin, Eva Wahlströmin ja Robert Heleniuksen otteluihin.

Toimi näin, ja katso Makwanin ottelu suorana netissä:

  • Avaa pelitili Unibetille linkistä meidän sivujen kautta eli vaikka tästä klikkaamalla
  • Avaa nyt pelitili ja katso Makwanin – Knightin ottelun live stream!
  • Jos streamia ei löydy Unibet TV:n kautta, niin näet joka tapauksessa CHL-jääkiekkoa, La Ligaa, Serie A:ta ja Bundesliigaa ilmaiseksi. 
  • Viaplay näyttää 100% varmasti, ottelun mutta emme valitettavasti saanet ilmaiskoodeja siihen.
  • Makun voitolle on tarjolla mahtava 2,00 kerroin sekä kylkeen nätti 100% talletusbonari!

Amirkhani – Fishgold suorana netissä ja Superkerroin!

Makun ottelu on mielenkiintoinen pelikohde, sillä suomalainen lähtee otteluun pienenä altavastaajana, vaikka ottelijoiden erot ovat minimaaliset. Makwan tunnetaan eritysesti matto- ja painiosaamisestaan, ja vastustaja taas luottaa ehkä enemmän BJJ:n. Kyseessä on nk. klassinen painija vs. grapler, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen matsi, jonka Maku pyrkii varmasti jo ensimmäisessä erässä viemään ja antamaan kovaa gnp:tä. Vastustaja Fishgoldin mahdollisuudet ovat taas Makwanin turhautumisessa, eli tilanteessa jossa hän ei pääse tekemään omia tekniikoitaan. Siten Betsikingi näkee parhaiksi pelivalinnoiksi seuraavat vedot: Amirkhani voitto 2.60 Betsafella, joka on todella kova kerroin Makun voitolle! Lisäksi saat 5€ ilmaiseksi pelitilillesi!Packalen - Diakiese suorana netissä

Makwan – Fishgold stream ja Viaplay

Makwanin ottelutilastot UFC:ssa ovat kovat. Debyytin vapaaottelun kovimmassa organisaatiossa Maku ottelu 2015 vuonna, ja debyytissään hän sammutti Andy Oglen valot kahdeksassa sekunnissa. Seuraavassa matsissaan Amirkhanin tielle asteli Masio Fullen, jonka Maku hapetti puolessatoista minuutissa. Kolmannessa ottelussaan jyrän alle jäi yksimielisellä tuomaripäätöksellä Mike Wilkinson. Neljännessä ottelussa Makwanille merkittiin Ensimmäinen UFC-tappio, kun Arnold Allen kaivoi pistevoiton Makusta. Ottelun jälkeen sisuuntunut mies on kuitenkin treenannut kovaa ja kahden ottelun tappioputkessa oleva Jason Knight olikin miehelle loppupeleissä parista kovasta osumasta huolimatta helpohko vastus. Viaplay näyttää 100% varmuudella ottelun.

Makwan Amirkhanin ottelu suorana netissä!

Toivottavasti noudatit ohjeita ja katsot Makun ottelun ilmaiseksi netissä UFC Fight Night 153 tapahtumassa, sillä kortilla ottelee myös Aleksander Gustafsson ja muita UFC:n huippunimiä. Muista kuitenkin toimia ajoissa, jotta näät ottelun Viaplayn avulla. Muista katsoa Makwan Amirkhani – Chris Fishgold live stream!