Vihje: Arizona Coyotes – Colorado Avalanche (NHL)  14.3: 1 (2,35, ComeOn) Pelaa tästä!

Perustelut: Otetaan kohteeksi NHL:n jumbofinaali. Tästä ei nimittäin NHL kiekko enää huonone ja betsikohde parane. Coloradon vierassaldo on nimittäin 9-23-1 ja Arizonan kotisaldo 15-15-4. Arizona on siis voittanut 44% kotipeleistään varsinaisen peliajan puitteissa. Colorado taas on operoinut vieraissa niin heikosti, että se on voittanut vain 25% peleistään, eli joka neljännen! Kannattaa ottaa huomioon myös se fakta, että Arizonalla on alla voitokas New Jersey Devils kamppailu, mikä varmasti motivoi kojootteja ja valaa uskoa omaan tekemiseen. Arizona on Coloradoa pykälän parempi joukkue ja kotonaan suurempi suosikki kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Sen tähden päivän vetovalinta on Arizona Coyotes!

Muista myös lunastaa 400% talletusbonus ComeOnille ja kaupanpäälle ilmainen snäpbäck! Kingi suosittelee, sillä saat 10€ tallettammalla 50€ pelirahaa! Lisäohjeet lippiksen hankintaan tästä! 

Päivän pitkävetovinkki

  • Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!
  • Voit myös ottaa tavallisen 100% bonuksen aina 300€ asti
  • Kierrätysvaatimus helppo eli 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Avaa pelitilisi tästä ja nosta huima bonari!

Arizona Coyotes – Colorado Avalanche 14.3.2017, NHL

Päivän matsin pitkävetovihjeen lisäksi suosittelemme seuraajiemme lukeamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin vihjeet ovatkin sivujen suola, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille. Klikkaa seuraavaksi parhaita juttujamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. joiden avulla voit voittaa oikeaa rahaa ilman talletuksen tekemistä. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me