Vihje: Atletico Madrid – Leverkusen (Mestareiden Liiga) 15.3.2017: 1 (1,62, Unibet) Pelaa tästä!

Perustelut: Atleticon voitettua avausosan Leverkusenin vieraana 2-4 lukemin, on sen kerroin jatkoon menolle on varsin maltillinen 1,01. Tuo ei tietenkään ole pelikelpoinen valinta, joten haetaan osumaa muualta. Juuri nyt houkuttelevin valinta onkin Atleticon voitto, sillä Leverkusenin on yksinkertaisesti pakko aloittaa heti kärkeen isolla riskillä ja mikään ei sovi Simeonen Atleticolle paremmin. Kaiken lisäksi Ticolla on merkittävä kotietu ja joukkueen materiaali on muutenkin miltei kaksi pykälää Leverkusenia edellä. Lisäksi kannattaa muistaa, että siinä missä Ticolla kulkee peli (formi 4-1-1) on Kusenin peli pahasti sekaisin. Alla on kolme tappiota ja viikonlopun nihkeä 1-1 kotitasuri Bremenin kanssa. Mikään ei siis viittaa siihen, että Leverkusen menestyisi myöskään toisessa osaottelussa, siksi Kingin valinta on TICO!

Lunasta seuraavaksi 100% talletusbonus ja 10 euron riskitön veto! 

päivän pelivinkki

  • Uusille pelaajille 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskitön mobiiliveto.
  • Kierrätysvaatimus vain 4-kertainen 1,40 minikertoimella – Helppoa!
  • Lisäksi Unibet TV, jonka kautta näet ilmaiseksi CHL ottelut, Bundesliigaa, La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta ja paljon muuta.
  • Voit tallettaa suomalaisten verkkopankkien kautta.
  • Pelitilin avaaminen onnistuu nopeasti ja helposti tästä
  • Suosittelemme myös tarkastamaan kaikki vedonlyöntibonukset tästä

Atletico – Leverkusen 15.3.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä!