27.4 Atletico Madrid – Bayern Munchen, UCL välierät

comeon kokemuksia27.4: Atletico- Bayern Munchen (UCL) 1 (3,00, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Lisäksi voit osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona 4 hengen kabinetti Sport-Academyyn 17.5 pelattavaan Suomi – Kanada otteluun juomineen ja safkoineen. Lue ohjeet!

Atletico olisi Kingille mieluisin mestari, sillä se on ja tulee olemaan sympaattinen haastaja Euroopan Top 10 seurajoukkueiden kalisteluissa. Simeone on mestari luomaan vastaiskuun nojaavia taistelujoukkueita, ja nyt Atleticon palaset palapelissä ovat kertakaikkiaan kohdallaan. Tico porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa, ja tähän sarjaan sisältyy myös Barcelonan lyöminen kotikentällä 2-0 lukemin. No eihän Bayern toki juuri häviä, mutta näin tiukkaan testiin se ei ole joutunut sitten Juventus neljännesvälierän. Munchen on dominoinut saksan kenttiä mielin määrin, mutta UCL:n puolella se ei ole varsinaisesti vakuuttanut. Sen tippuminen Juventusta vastaan oli kahden minuutin tai vaihtoehtoisesti 5cm päässä. Jos Juventus olisi vieraskentällä osunut ensimmäisen puoliajan lopussa kolmannen kerran – yläriman sijaan, ei Guardiolan poppoo olisi siitä enää toipunut. Munchen voittaa toki Ticon materiaalivertailussa, mutta Kingi uskoo että puolustuksessa haparoiva saksalaisryhmä on haavoitettavissa. Tico saa voitosta massiivisen kolmosen kertoimen, ja kun sen pelitapa on kuin suunniteltu toimimaan Guardiolan ja hänen koulukuntansa filosofiaa vastaan, on Ticon kolmosen kerroin liioiteltu. Munchenille kun tappio ensimmäisessä osassa ei edes olisi juuri minkään tason katastrofi. BOOM!

Haluatko katsoa NBA playoffsit ilmaiseksi alkaen 16.4 ? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

  1. Avaa tili tästä
  2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
  3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
  4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
  5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.