Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Barcelona – Atletico pitkäveto ja live stream: Vastakkain ovat sarja ykkönen ja kakkonen. Sarjan paras kotijoukkue ja vierasjoukkue. Katalonia ja Madrid. Merkittävää on, että Atletico joutui panostamaan omaan Copa Del Rey otteluunsa huomattavasti Barcelonaa enemmän, joten kotiedun, formin ja paremman materiaalin lisäksi blaugranan voiton puolesta puhuu myös avainpelaajien parempi vireystila. Myös tilastot puoltavat Barcelonan voittoa, sillä se on voittanut kaikki kuusi viimeistä joukkueiden välistä ottelua ja on etenkin kotonaan liki mahdoton voitettava. Atletico voi hyvinkin kestää puoliajan Barcelonan kyydissä, mutta koko ottelu lienee liikaa vaadittu. Barca siis lapulle! Ottelu näkyy Unibet TV:n kautta lauantaina 30.1 klo: 17:00. Tili kannattaa Unibetille avata, sillä saat samalla 100% bonuksen ja 10€ riskittömän vedon pelatessasi mobiililaitteilla. Bonuksen kierrätysehdot ovat myös helpot: 4x kierrätys ja minimi kerroin 1.4

Nappaa tästä 10€ ilmainen peliraha Unibet pokeriin ilman talletusta tai 10€ ilmaisveto DoBetille, ilman talletusta! Tai 10€ täysin riskitön veto australian avoimiin!

Viimeisimmät ottelut: FC Barcelona – Atl. de Madrid

12.09.2015Atletico de MadridFC Barcelona1:2
17.05.2015Atletico de MadridFC Barcelona0:1
28.01.2015Atletico de MadridFC Barcelona2:3
21.01.2015FC BarcelonaAtletico de Madrid1:0
11.01.2015FC BarcelonaAtletico de Madrid3:1

Unibet TV – Katso ja Betsaa

Unibet TV ohjeet ja tarjonta:
Unibet TV:n live stream lähetyksien avulla voit katsoa käytännössä ilmaiseksi lukuisia huippusarjoja ja kiinnostavimpia urheilutapahtumia. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi NBA, La Liga, Serie A, Bundesliiga ja Fa Cup. Huipputapahtumat kuten ATP-turnaukset, Darts-kisat ja Snooker-kamppailut näet myös Unibet TV:n live stream lähetyksien avulla. Lähetykset saat näkymään kun valitse vedonlyöntivalikon ja scrollaat sivua alaspäin ”Ekstrat” kohtaan, josta löydät Unibet TV:n symbolin. Samasta osiosta pääset tutustumaan viikkokalenteriin ja löydät aina tuoreimmat live stream lähetykset. Ehtoina Unibet TV:n käytölle on, että tilillä tulee olla väh 0.1 € varoja tai olet asettanut vedon viimeisen 24h aikana. Unibet TV:n tarjonnasta pääset helpoiten nauttimaan avaamalla tämän tekstin alapuolisesta laatikosta tilin ja tekemällä ensimmäisen talletuksesi. Ensimmäinen talletusbonus on myös varsin hyvä eli 100% bonus ja 10€ riskitön veto mobiiliin, vain 4x kierrätyksellä, minimipanoksen ollessa 1.4.

Voita paikat sinulle ja kaverillesi Unibet Mancaveen katsomaan Super Bowlia!

Nyt kannattaa myös osallistua myös Super Bowl -kilpailuun. Arvomme 1+1 lippua Unibet Mancaven Super Bowl -kisastudioon. Arvonnan ainoana ehtona on, että sinulla tulee olla tili Unibetille. Kilpailu on avoinna siis niin uusille kuin vanhoille pelaajille ja jos sinulla ei ole tiliä saat 100% bonuksen ensimmäisellä talletuksella. Täytä kaavio niin olet mukana arvonnassa:

[wysija_form id=”2″]

Barcelona – Atletico Pitkäveto ja live stream: Viime ottelun huippuhetket

Lopuksi kannattaa vielä katsoa parhaat palat Barcelonan ja Atletico Madridin viimeisimmistä kohtaamisesta 12.9.2015. Maalintekijöinä ottelussa loistivat nimittäin sellaiset tähdet kuin Torres, Neymar ja Messi ja maalintekojärjestys ja hienot osumat selviävät tästä koosteesta.

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me