Australian avoimet finaali 31.1

 Australian avoimet pitkävetovihjeet: Finaali 31.1: Novak Djokovic – Andy Murray: yli 3.5 erää (1,73) Unibet

Australian avoimet 2016: Australian avoimet ovat sujuneet miesten kaksinpelissä varsin samanlailla kuin viime vuonna. sillä finaalissa ovat samat pelaajat, Novak Djokovic ja Andy Murray. Djokovic lähti turnaukseen ykkössijoitettuna ja Murray kakkossijoitettuna. Siten ei ole yllättävää, että nämä kaverit kohtaavat myös Australian avointen finaalissa 31.1.2016. Djokovicin turnaus on sujunut jokseenkin täydellisesti, sillä mies on tehnyt rumaa jälkeä vastustajistaan. Ainoastaan 1/8 välierissä ottelu meni kohtuu tiukoille. Murrayn kohdalla kaavio näyttää lähes yhtä komealta, vaikkakin mies joutuu todenteolla taistelemaan välierissä paikastaan finaaliin. Kertoimien mukaan finaaliin lähtee todella selkeänä ennakkosuosikkina Djokovic ja suoran voiton pelaaminen ei Kingin mielestä ole kannattavaa, vaikka voittaja vaikuttakiin etukäteen melko selvältä. Murray tuskin pystyy murtamaan Djokovicin peliä, mutta Kingi uskoo, että Murray ottaa ainakin yhden erän nimiinsä. Siten yli 3.5 erän pelivalinta 1.73 kertoimella on houkutteleva pelivalinta. Uusien pelaajien kannattaa ottaa huomioon myös otteluun tarjolla oleva 10€ riskitön veto, joka tulee ilman kierrätysvaatimuksia kaikille tilin avaajille. Tämä tarkoittaa sitä, että 10€ panostamalla otteluun et voi hävitä ja parhaimmassa tapauksessa otat riskittömän vedon avulla 7.3€ lisäyksen pelikassaasi. Nämä kannattaa ehdottamasti hyödyntää. Muista katsoa ottelun live stream Unibet TV:stä.

Ottelu näkyy Unibet TV:n kautta klo: 10:30

Unibettv

Unibet TV – Katso ja Betsaa

Näin katsot australian avoimet netissä ilmaiseksi: Avaa Unibetin tili ja suuntaa vedonlyöntivalikon ekstrat kohtaan. Valitse Unibet TV valikosta ja ottelu mitä haluat katsoa. Sunnuntaina 31.1 alkaen klo 10:30 on tarjolla australian avoimet live stream finaalista, jossa kohtaava Djokovic – Murray.

Tilaa pitkävetovihjeet sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje ja saat joka perjantain Betsikingin pitkävetovihjeet suoraan spostiisi! Täytä lomake ja pääset nauttimaan joka perjantai myös yhdestä ekstra vihjeestä.

[wysija_form id=”1″]

Veteovihjeet ja vedonlyöntibonukset 2016:

Voita paikat Super Bowl kisastudioon Unibetin Mancaveen!

SUPERBOWLTWIT

TÄYTÄ LOMAKE JA OLET MUKANA

[wysija_form id=”2″]

Super Bowl Unibet Mancave kisastudiosta:

Super Bowl Unibet Mancave kisastudio sijaitsee salaisella spotilla ja vain kilpailun voittaja ja hänen kaverinsa saavat tietää mikä on ”SE” paikka seurata Super Bowlia 7.2. Tarjoilu on takuulla kondiksessa ja tarjolla on kokemus, mitä et hevillä unohda.  Voittajille ilmoitetaan keskiviikkona 3.2 tarkemmat ohjeet. Tässä vaiheessa kannattaa vielä kerran painottaa, ettei kisaan osallistuman maksa mitään, joten jos et ole täyttänyt osallistumislomaketta, tee se heti!

Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä