21.5 Bayern Munchen – Dortmund (DFB Pokal)

Bayern Munchen - Dortmund DFB Pokal Finaali suorana!21.5 Bayern Munchen – Dortmund (DFB Pokal) 1  (2,00, Unibet TV)
Pelaa ja tästä!

Bayern Munchen – Dortmund DFB Pokal Finaali suorana!

Guardiolan jäähyväiset tulevat päättymään pokaalijuhliin, sillä Munchen on jopa Dortmundia luokkaa parempi nippu, eikä perfektionismiin pyrkivä lauma ole varmasti tyytyväinen pelkkään mestaruuteen. Bayern Munchenin loukkaantumistupa on varsin tyhjä, ja se pääsee miltei parhaalla nipullaan kauden huipentavaan kohtaamiseen. Lisäksi Munchen on voittanut peräti kolme – viidestä viime kohtaamisesta, kerran on Dortmund onnistunut voiton naaraamaan, ja viime kohtaamisessa päädyttiin 0-0 pistejakoon. Munchenin 2.00 on liian kova kerroin sivuutettavaksi, joten laitetaan isosti latia Bayern Munchenin voiton puolesta. Unibet TV näyttää ottelun suorana joten suosittelemme avaamaan pelitilin!

!HUOM! Sunnuntaihin 22.5.2016 asti yksinoikeudella 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi mm-kisoihin. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

Rahat takaisin!

Bayern Munchen - Dortmund DFB Pokal Finaali suorana!

Lätkän MM-kisojen tarjous: RAHAT TAKAISIN! VAIN UUSILLE asiakkkaille!
Pietarin MM-kisojen ajan normaalin talletusbonuksen lisäksi uudet asiakkaat saavat 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjouksen! Pelaajana et voi hävitä, sillä jos vetosi ei osu, tulevat rahat takaisin käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia! Eli Jos ensimmäinen Live-vetosi MM-kisoihin häviää, palautemme panoksesi 10€ asti käteisenä! Muista katsoa myös Bayern Munchen – Dortmund DFB Pokal Finaali suorana!

Lisäksi Unibet iskee jokaisena kisapäivänä uuden tarjouksen pöytään ja uusimmat MM-kisat bonarit löydät täältä! 

Bayern Munchen - Dortmund DFB Pokal Finaali suorana!

24hBet: Veikkaa MM-kisojen otteluita ilmaiseksi! Saat täysin ilmaiseksi ilman talletuksia jokaisena matsipäivän ilmaisvedon, jonka voitot tuottavat riihikuivaa käteistä! (1€panos ja 6xkierrätys). Läydät ilmaisvetoon oikeuttavan bonuskoodin aina omat tilit osion Bonukset-osiosta! 

Bayern Munchen - Dortmund DFB Pokal Finaali suorana!

Veikkaushuone: Ensimmäinen kampanja on hyvin helppo: talleta 20 euroa mobiilissa, saat 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi tarjolla on harvinainen Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella. Paidan voittaa se pelaaja, joka lyö suurimmilla kertoimilla voittavan 5 euron vedon vähintään kahteen kohteeseen. 

Sivuiltamme löydät ohjeet myös viikonlopun Cup-finaalien live streaming lähetyksiin! Tarjonnassa seuraavat ottelut: FA Cup Finaali live stream: Man Utd. – Crystal Palace, DFB Pokal Finaali Bayern – Dortmund, Coppa Italia AC Milan – Juventus stream ja Copa Del Rey finaali Barcelona – Sevilla stream!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me