Vakioennakko: Sunnuntai: 19.7

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Vakioennakko:

IFK Mariehamn – FF Jaro: Jaro löytyy yllättäen kuntopuntarin kolmannelta sijalta kaadettuaan viimeisimmissä otteluissaan niin VPS:n kuin KuPSinkin. Kyseessä olivat kuitenkin kriisijoukkueet joihin MIFK ei hyvällä tahdollakaan lukeudu. Saarelaiset ovat kotivahva joukkue ja materiaaliltaan selvästi vieraitaan kovempi porukka. MIFK on siis väkevä ennakkosuosikki, mutta Kingi ei silti jättäisi kohdetta ilman tukimerkkejä.

FC Lahti – Ilves: Lahti on Mifkin tasoinen ennakkosuosikki, mutta Ilveksen loistava vire houkuttelee tukimerkin käyttöön. Ilves voitti kuopiolaiset ja tasasi pisteet niin Klubin kuin saarelaistenkin kanssa. Ei siis olisi suuri yllätys, mikäli tämäkin ottelu päättyisi vähämaaliseen tasuriin.

VPS – RoPS: Kauden komeetta RoPS lähtee ennakkosuosikin asemasta tähän otteluun, Malinen on saanut joukkueensa häkellyttävän kovaan iskuun. Tappiota ei ole juurikaan kertynyt vaan Rovaniemeläis poppoo on porskuttanut voitosta voittoon. VPS:n kausi on ollut todella synkkä, eikä valmentajanvaihdos ole vaikuttanut kurssiin. Jätetään kotivoitto tällä kertaa pelaamatta.

KuPS – FC Inter: Kuopiolaiset saavat vastaansa kuntopuntarin ykkösen Turun Interin. Kuopion peli on sekaisin, eikä Sirbiladzen tehoja olla saatu juurikaan hyödynnettyä. Kohteeseen voi harkita jopa täysi varmistusta, sillä Interin tähtipelaaja Mika Ojala vaihdettua maisemaa ovat Interin tehot dramaattisesti tippuneet.

SJK – HIFK: Valakarin SJK on pelillisessä kriisissä ja joukkueen pelaaminen on varsin mielikuvituksetonta puurtamista hyökkäyspään ratkaisumallien hakiessa uomiaan. Honkavaaran ryhmä taasen pelaa materiaalinsa näköistä futista ja vakuuttaa etenkin kotonaan. IFK ei kuitenkaan ole vahva vierasjoukkue, mikä saa Kingin epäilemään onko HIFK:llä todellisia mahdollisuuksia kolmen pisteen iltaan.

Haka – FC Jazz: Heikkovireisten joukkueiden kohtaaminen, jossa Haka on suosikki materiaalietunsa turvin. On kuitenkin huolestuttavaa ettei Haka ole voittanut matsiakaan neljässä viimeisessä ottelussa. Hakan osakkeita kuitenkin nostaa se, että Jazz on hävinnyt peräti neljä – viidestä viimeisestä ottelustaan. Se kuitenkin peittosi PK 35-Vantaan kotonaan viimeisessä ottelussaan, eli kaiken osuessa kohdalleen menestysmahdollisuudet ovat olemassa.

Klubi 04 – FC Viikingit: Viikingit ovat vihdoin alkaneet voittaa ja nousseet kohisten taulukossa. Klubi 04 pääsee kuitenkin pelaamaan kotikentälleen, jossa sen taitotaso tulee näkymään edukseen. Näistä lähtökohdista vaakakuppi kallistuukin 04:sen suuntaan. Varsinkin kun ottaa huomioon ettei Klubi 04 ole hävinnyt kesän aikana kertaakaan.

MuSa – KaaPo: Musa on kierroksen suurimpia suosikkeja ja Kaapo puolestaan matkalla kolmoseen. Kaarinan poikien tappioputki on jo mittava ja valoa tunnelin päässä ei juuri ole näkyvissä. Jättipotteja jahtaavat voivat hakea yllätystä, mutta kyllä kaikki muu kuin Musan Salaman voitto olisi varsin suuri pommi

Närpes Kraft – GrIFK: GrIFK on Hongan ohella sarjan paras joukkue ja se on jokaisessa ottelussa suuri suosikki. Kuudesta viime ottelustaan sen tilillä on viisi voittoa ja yksi tasuri! Närpes on pelannut heikon kauden, mutta voittivat viimeisessä ottelussaan ÅIFK:n peräti 6-1! Rohkeat voivat siis sijoittaa lisämerkkejään Närpiön pojille.

TP-47 – KPV: KPV on ennakkosuosikki, mutta kyllä Torniollakin on mahdollisuutensa. Torniolaisten voitto vaatisi kuitenkin oman perustason pelaamisen ylittämistä ja Kokkolan heikompaa päivää. KPV on todella nimivahva ryhmä ja sitä on pelattu hieman liian vähän. Kingi ottaa tässä varman kakkosen kiinni.

JäPS – KäPa: JäPS huitelee kolmen ottelun voittoputkessa kun taas vierailija KäPa on kohdannut vaikeuksia viime otteluissaan. KäPan tappiot ovat kuitenkin olleet niukkoja, joten hieman alipelattu se tässä kohteessa on. Betsikingi antaakin siis molemmille joukkueille mahdollisuuden voittoon.

I-Kissat – FC Honka: Kuntopuntarin ykkönen vastaan viimeinen. Honkaa isompaa suosikkia on siis vaikeampaa löytää ja se tulee olemaan kierroksen varma. Rahankiilto silmissä painelevat prosenttimiehet voivat kuitenkin tehdä rivistään uniikin painamalla tasuria  tukimerkiksi. Olisi silti hyvä muistaa, että Hongalla on tukku liigatason pelaajia joukkueessa ja loputkin avauksen pelaajista pärjäisivät vähintään ykkösessä.

Helsingborg – AIK: Helsingborg on räikeästi ylipelattu ja AIK:n voitto sen ansiosta kierroksen pankki. AIK on loisteliaassa vireessä ja sen sairastupakin on miltei tyhjä, kun taas Helsingborg on kontannut alemman keskikastin joukkueiden kanssa jo neljästi putkeen. AIK BOOM sanoo Betsikingi.