Tarjolla netin parhaimpia betsivihjeitä

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Vetovihjeitä: 21.8: Sint Truiden – Genk (Belgian Jupiler Pro League) (1, 2.60) tästä! )

Vetovihjeet: Truiden on pelannut koko alkaneen kauden tappioitta ja sitä voidaan hyvällä syyllä pitää kauden mahdollisena komeettana. Truiden on kaiken lisäksi erittäin kotivahva joukkue, josta osoituksena Club Bruggen kaataminen. 4-3-3 ryhmityksellä operoiva Truiden vannoo vahvan laitapelaamisen nimeen ja niin kauan kuin Edmilson ja kumppanit pelaavat hurmiossa, se myös murtautuu laidoilta maalintekopaikkoihin varsin tappavasti. Kingi uskookin Sint Truiden maalin tai kahden kotivoittoon ja huutaa PANKKI! Kingin betsivihjeet osuvat hurjalla prosentilla! Joten pelaa meidän kanssa!

100% talletusbonus helpolla kierrätysvaatimuksella (10x) uusille pelaajille!Joka maanantai kolme 10€ ilmaisvetoa, jos olet pelannut edellisviikkona 100€:lla!Vaihtuavia bonuksia ja riskittömiä vetoja viikoittan!Veikkausliigafaneille mahtava lisäaika-bonus, jolloin hävitty veto palautetaan jos lisäajalla syntyy ratkaisu! Muista myös hyödyntää 50% Reload bonus!

Netin parhaimpia vetovihjeitä löydät aina etusivuiltamme!

Tarjoamme vuoden jokaiselle päivällä täysin ilmaiset pitkävetovihjeet ja huikeat vedonlyöntibonukset sekä ohjeet live stream lähetyksiin! Tsekkaa uudet pelivihjeet tästä!

Vetovihjeitä: 20.8: TPS – Liwest Linz (Mestareiden Liiga) 1 (1.90, tästä! )

Pitkävetovihjeet: Hyvät herrat ja arvon daamit. Kingin kiekkotiimi aloittaa vihdoin ja viimein vihjaus taipaleensa. Tarjolla on heti herkkupala jääkiekko diggareille, sillä TPS saa vieraita Itävallasta. Tepsi ei ole vakuuttanut harjoitusotteluissaan, mutta Selin saanee laumansa iskuun kun tosipelit alkavat. Nummelin, Tallinder, Perrin, Spina, Tukonen, Virtanen ja vihdoin kotimaahan palaava Tomi Kallio #71 takaavat, että materiaalivertailu kääntyy satanolla TPS:lle. Vierailijoiden maalivahti Ouzas on toki kelpo kassari, mutta se ei tällä kertaa vaan riitä. TPS, TPS, TPS! Pelaa meidän kanssa kiekkovihjeet ja voita!

Vetovihjeitä: 19.8, KTP-INTER, Veikkausliiga, Merkki: X, Kerroin: (3.40 Optibet )

Pitkävetovihjeet: Inter myi parhaat syömähampaansa, KTP:llä ei niitä ole ollutkaan. Kotkassa on siis odotettavissa erittäin vähämaalinen kamppailu, mikä kasvattaa tasurin todennäköisyyttä merkittävästi. Inter on neljässä viimeisessä liigapelissään osunut kolmesti tolppien väliin, kun taas KTP:n vastaava lukema on kaksi maalia. Näin ollen myös vähämaaliset under-haut tulevat kysymykseen. Kingi kuitenkin luottaa, että Kotkassa päädytään sopuisaan pistejakoon ja nauttii Optibetin rankasta ylikertoimesta täysin siemauksin. Betsaa, betsaa! Osuu, osuu! Ps. Rohkeimmat ison rahan perässä menijät voivat kokeilla tykittää kohteeseen tulosvedon 0-0…

Vetovihjeitä: 18.8, Manchester United – Club Brugge, pelisuositus: 1/1, kerroin: 1.85 (Optibet )

Pelivihjeet: Punaiset paholaiset eivät ole vielä parhaassa iskussaan ja erityisesti hyökkääjä tähti Wayne Rooney hakee vielä parasta virettään. Unelmien teatterilla ei kuitenkaan odoteta varmasti mitään niin kovasti kuin paluuta Mestareiden Liigaan. Näin ollen Van Gaal lähtee varmasti siitä ajatuksesta, että belgialaiset nuijitaan maan rakoon jo ensimmäisessä osassa. Knoppitietonan todettakoon, että Unitedin pelaajabudjetti on noin kuusi kertaa vastustajaansa suurempi… Näin ollen Unitedin ensimmäisen puoliajan johtoasemalle ja voitolle tarjottu 1.85 todella houkuttaa pelaamaan. BOOM! Valioliigan vastaisku alkaa tästä!