Brynäs IF – HIFK live stream 25.8 klo 20.00. Lue Kingin CHL-vihje ja katso HIFK:n ensimmäinen ottelu jääkiekon mestarien liigassa maksutta! Samalla saat varmistat, että näet kaikki IFK:n ottelut tulevalla kaudella ilmaiseksi!

Jos haluat heti lähetykseen, niin klikkaa painikkeesta ja avaa Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta! Tämän jälkeen stream päälle ja vedot sisään!

Brynäs IF – HIFK live stream 25.8 klo 20.00 ja vihje

tps chl streamBrynäs – HIFK: 1 (2,00, Unibet)

Brynäs on paperilla yksi CHL:n kovimmista joukkueista ja lohkonsa ennakkosuosikki numero yksi. Ruotsalaisten seurojen taso kun on tällä hetkellä aavistuksen edellä suomalaisia vastineitaan. Jos HIFK kuuluu Suomessa ehdottomiin kärkiseuroihin, niin samaa voi sanoa Brynäs IF:stä Ruotsissa. Viime kaudella Brynäs näet otti hopeaa kovatasoisessa SHL:ssä. Vetoa laadittaessa kannattaa muistaa liigojen välinen tasoero ja ennen kaikkea se fakta, että HIFK elää juuri nyt suuressa myllerryksessä.

Joukkue on nimittäin uudistunut varsin rankalla kädellä. Törmänen vaihtui SaiPassa menestystä niittäneeseen Ari-Pekka Seliniin. Nordiksen jättivät myös sellaiset herrat kuin Roope Hintz, Arttu Luttinen, Juhamatti Aaltonen ja Juuso Puustinen. Korvaajat eivät ole lähtökohtaisesti aivan yhtä kovia pelimiehiä mikä tarkoittanee sitä, että IFK:n tehot laskevat viime kaudesta. Brynäs on niin kova nippu, että tällaisen tasoituksen antamiseen ei olisi varaa. Brynäs omaa paremman materiaalin, sillä on kotietu ja sen kokoonpano on säilynyt verrattain samana. Näin ollen tässä kohteessa on pakko pelata pelinsä Brynäsin kautta. Kingi ja Unibet tarjoavat sinulle tämän kiekkonäytelmän ilmaiseksi, joten ei muuta kuin peliä väijymään!

HIFK:n CHL kausi 2017-18

chl streamHelsingin IFK osallistuu tänäkin vuonna jääkiekon mestarien liigaan. Kaudesta odotetaan menestyksekkäämpää kuin viime kaudesta, ja siihen stadilaisilla on oivat mahdollisuudet. Joukkue on vahvistunut ja se lähtee varmasti nälkäisenä tekemään selvää omasta alkulohkostaan. Edellisvuodesta turnaus on käynyt läpi muutoksia, sillä nyt turnaukseen osallistuu vain 32 joukkuetta. Nämä joukkueet aloittavat pelinsä neljän joukkueen alkulohkoista, joista kaksi parasta jatkaa playoff-kierroksille.

Helsinkiläisten lohkossa on joukkueet Saksasta, Puolasta ja Ruotsista. Brynäs tulee olemaan varmasti vaikein vastustaja, mutta saksalainen Red Bull Munchen ei myöskään ole mikään turha porukka. Sen sijaan puolalaisten rooliksi ei voi tässä vaiheessa laskea kuin statistin osan.

  • G Lohko: Comarch Cracovia (POL), IFK (FIN), Brynäs (SWE), Red Bull Munchen (GER)

HIFK:n CHL-pelit 2017-18

  • Brynas IF–HIFK 25.8.2017 20.00
  • Red Bull Munich–HIFK 27.8.2017 19.00
  • HIFK–Brynas IF .9.2017 19.00
  • HIFK–Red Bull Munich 3.9.2017 17.00
  • Comarch Cracovia–HIFK 3.10.2017 20.30
  • HIFK–Comarch Cracoviaa 10.10.2017 19.00

Muista siis katsoa, miten HIFK pärjää CHL -otteluissa kaudella 2017-18 Unibet TV:n ilmaisen live stream palvelun turvin!