Vihje: Celta Vigo – Las Palmas (La Liga) 3.4: 1 (1,95, Coolbet) Pelaa tästä!

Perustelut: Celta Vigo on joukkue, jonka kauden kotiformi on 8-1-4. Se on siis voittanut n. 62% kotipeleistään. Las Palmas taas on joukkue jonka vierasformi on 1-3-9, eli se on hävinnyt 69% vieraspeleistään. Suhteellisesti tarkasteltuna Las Palmas onkin ylivertaisesti La Ligan huonoin vierasjoukkue. Huonompia ovat vain Osasuna ja Granada, mutta ne ovatkin sarjan jumbosijoilla odottamassa tippumista secundaan. Näin ollen Celta Vigon kotikerroin on tilastollisestikin iso ylikerroin. Kaiken lisäksi Celta Vigo on voittanut kolme – neljästä viime pelistään ja Aspas kärjessä takoo maaleja varsin mukavaan tahtiin. Kaikki puhuu siis sen puolesta, että Las Palmasin karmea vierassaldo saa taas yhden lisäkappaleen tarinaansa! Muista myös lunastaa 10 ilmaiskierrosta Coolbetille ja 100% talletusbonus aina 150€ asti vetoihin! 

coolbet

  • Coolbet on suomalaisvoimin toimiva uusi vedonlyöntiyhtiö!
  • Sivulta löydät erittäin kovia kertoimia
  • Ensitalletusbonus vedonlyöntiin 100% aina 150€ asti!
  • Kierrätysvaatimus 6-kertainen 1,50 minimikertoimella
  • Tilin avauksella ilman talletusta ja kierrätysvaatimusta 10 ilmaiskierrosta!
  • Avaa pelitili tästä ja kokeile Coolbettiä

Celta Vigo – Las Palmas 3.4.2017

Päivän ottelun ja vihjeen lisäksi suosittelemme pelaajia tarkastamaan seuraavat juttumme, sillä vaikka Betsikingin pitkävetovihjeet ovatkin sivujen parasta antia, niin me tarjoamme myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa vedonlyönnistä ja uhkapeleistä kiinnostuneille seuraajillemme. Klikkaa seuraavaksi parhaita palojamme:

Päivän vihjeen oheen erikoistarjous:

Kingi haluaa pelivihjeiden lomassa myös tarjota ilmaista hauskanpitoa ja mahdollisesti myös oikeaa rahaa. Pelaa seuraavaksi ilmaiskierrokset ilman talletusta! Lisää ilmaiskierroksia löydät täältä!

Päivän vihje

Lunasta Kalevala kasinolle 20 ilmaispyöritystä ilman kierrätysvaatimuksia. Voit kotiuttaa voitot heti omalle  pankkitilillesi! Avaa pelitili tästä! 

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me