Championships suorana netistä – Ilmaisena tottakai

Unibet TV tarjoaa ilmaiset live stream lähetykset useisiin Championship ottteluihin. Pääset nauttimaan laadukkaista live-streamin lähetyksistä täysin ilmaiseksi!

Championships suorana

Unibet TV – Championsips suorana netissä

Unibet TV näyttää suorana Englannin Championship otteluita sekä tietenkin useita muita sarjoja kuten CHL:ää, La Ligaa ja tennistä, snookeria, lentistä yms! Kaikki huippusarjat ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa. Katso kalenteri ja Avaa tili tästä! Lue ohjeet miten saat ottelut näkymään kokonaiselta ruudulta.

Ottelut saat näkymään kun avaat tästä tilin ja teet ensimmäisen talletuksesi.

Championships pelivihjeitä

Pitkävetovihjeet 25.1: Burnley – Derby (Championship) 1(2,55, Unibet)

Burnley  majailee sarjassa viidentenä, ja on enää pisteen päässä nelostilaa miehittävästä Derbystä.  Tänään joukkueet vaihtavat sarjataulukossa paikkaa, ja Kingi kertoo miksi. Pitkävetovihje on seuraava: Burnleyn vire on hyvin nousujohteinen, se ei ole hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan ainuttakaan, ja tasuriinkin se on päätynyt vain kerran. Formi 4-1-1 on vakuuttava. Derby taasen on viime aikoina ollut yllättävissä vaikeuksissa, sillä sen viimeisen viiden ottelun sarjaan sisältyy vain yksi voitto. Sen kuuden ottelun formi on 2-2-2.  Erityisen hälyyttävää Derbyn kannalta on edellisen kierroksen 0-3 turpasauna Birminghamilta, jota vaativa kotiyleisö ei ottanut ilolla vastaan. Kaiken lisäksi Burnley on voittanut peräti 5/6 joukkueiden viimeisistä kohtaamisista ja Kingi ei näe mitään syytä, miksi tämä tilasto kaunistuisi.

 Voit katsoa tämän ottelun Unibet TV:stä

PS. Unibet tarjoaa myös 10€ pokeriin ilman talletusta, jotka saa tästä!

Unibet TV – Katso ja Betsaa

Unibetin edut:
100% talletusbonus uusille pelaajille + 10 euron riskitön veto mobiilin! Naurettavan helpolla vain 4x kierrätysvaatimuksella! Lisäksi jatkuvia kamppiksia. Plus mahtava Unibet TV, josta näät ilmaisiksi kuumimpia matseja! Unibet tarjoaa myös valtavan valikoiman kuumpimpia pelikohteita ja mahtavat kasinopelit! Muista myös, että Kingin Unibet pitkävetovihjeet osuvat kovalla prosentilla!

Bonukset
Jos pitkävetovihjeet ei kiinnosta, niin klikkaa bannereita ja lunasta mahtavia vedonlyöntibonuksia tai pelaa ilmaiskierroksia! Helpot kierrätysvaatimukset ja rahat tuottamaan!! Erityisesti Betsikingi suosittelee Optibet Kilpailuun osallistumista minkä ohjeet löytyvät helposti klikkaamalla tätä >OPTIBET – Kilpailusta jokaiselle lähtee varma palkinto, joten kannattaa tsekata mitä saat! Jos haluat katsoa La Ligaa, NBA:ta ja muita huippusarjoja niin katso livematsit.com

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me