Championships suorana netistä – Ilmaisena tottakai

Unibet TV tarjoaa ilmaiset live stream lähetykset useisiin Championship ottteluihin. Pääset nauttimaan laadukkaista live-streamin lähetyksistä täysin ilmaiseksi!

Championships suorana

Unibet TV – Championsips suorana netissä

Unibet TV näyttää suorana Englannin Championship otteluita sekä tietenkin useita muita sarjoja kuten CHL:ää, La Ligaa ja tennistä, snookeria, lentistä yms! Kaikki huippusarjat ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa. Katso kalenteri ja Avaa tili tästä! Lue ohjeet miten saat ottelut näkymään kokonaiselta ruudulta.

Ottelut saat näkymään kun avaat tästä tilin ja teet ensimmäisen talletuksesi.

Championships pelivihjeitä

Pitkävetovihjeet 25.1: Burnley – Derby (Championship) 1(2,55, Unibet)

Burnley  majailee sarjassa viidentenä, ja on enää pisteen päässä nelostilaa miehittävästä Derbystä.  Tänään joukkueet vaihtavat sarjataulukossa paikkaa, ja Kingi kertoo miksi. Pitkävetovihje on seuraava: Burnleyn vire on hyvin nousujohteinen, se ei ole hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan ainuttakaan, ja tasuriinkin se on päätynyt vain kerran. Formi 4-1-1 on vakuuttava. Derby taasen on viime aikoina ollut yllättävissä vaikeuksissa, sillä sen viimeisen viiden ottelun sarjaan sisältyy vain yksi voitto. Sen kuuden ottelun formi on 2-2-2.  Erityisen hälyyttävää Derbyn kannalta on edellisen kierroksen 0-3 turpasauna Birminghamilta, jota vaativa kotiyleisö ei ottanut ilolla vastaan. Kaiken lisäksi Burnley on voittanut peräti 5/6 joukkueiden viimeisistä kohtaamisista ja Kingi ei näe mitään syytä, miksi tämä tilasto kaunistuisi.

 Voit katsoa tämän ottelun Unibet TV:stä

PS. Unibet tarjoaa myös 10€ pokeriin ilman talletusta, jotka saa tästä!

Unibet TV – Katso ja Betsaa

Unibetin edut:

Bonukset

Kaksi ilmaista Lätkän MM-2018 kilpailua!

SUOMI-USA
Betsikingi ja Unibet sekä Nordicbet järjestävät Lätkän MM-2018 aiheiset kisat! Osallistuminen käy 10s. ja voitat pelirahaa, jos olet hyvä vedonlyöjä! Eli voitat lisää mitä parempi pelaaja olet!
KLIKKAA JA OSALLISTU HETI!
Osallistuminen onnistuu vain pelitiliin liitetyn s-postin antamalla! Kisa-aika 26.4-20.5.2018
close-link
Click Me