Liiga ja Bandyn finaali!

Liiga 12.3: Kalpa – Pelicans (Säälipleijarit) 1 (2,15, ComeOn Pelaa UEL moukari!

Naurattaa jo valmiiksi KalPan saama yli kakkosen kerroin, onhan se voittanut Pelicansin kuusi kertaa putkeen. Kaiken lisäksi kuopiolaiset lopettivat runkosarjan kahteen voittoon kaatamalla varsin laadukkaat niput eli Tapparan ja Lukon. Pelicans taasen otti kahdesti turpaansa, häviämällä niin Lukolle kuin Kärpille. Ottelun ratkaisu ei kuitenkaan piile formissa, vaan siinä että KalPan materiaali on yksinkertaisesti parempi ja heidän pelaajansa pitävät pään kylmänä. Pelicans on kuumentunut kauden mittaan lukuisia kertoja ja jäähyboksista käsin otteluita harvoin voitetaan. On hyvin todennäköistä, että Pelicans tulee otteluun jälleen kerran yli latautuneena ja kontrolli-lätkään nojaavaa KalPaa vastaan tämä on pelillinen itsemurha. Yli kakkosen kerroin kannattaa todellakin lunastaa, sillä tämä peli näyttää varsin selvältä!

12.3: Botnia – Akilles (Bandyliiga) 1 (1,65) Unibet  Pelaa tästä!

Huom! Yksinoikeudella kaikille tilin avaaville pelaajille triplaa talletuksesi bonus eli jos talletat esimerkiksi 40€ saat 120€ pelirahaa Unibetille. Kierrätysvaatimus on vain 4x, joten suosittelemme ehdottamasti hyödyntämään bonarin tästä.

Helsinki, Oulunkylä ja Botnian marssi. Jääpallo kauden huipentuma, eli bandyliigan mestaruus ratkeaa 13:45 alkaen Oulunkylän urheilupuistossa. Kingi ei usein jääpalloa vihjaa, mutta nyt on pakko, niin selvältä peli vaikuttaa. Botnia voitti runkosarjan, Akilles oli toinen. Botnian rekordi runkosarjassa oli 16-2-0 ja Akilleksen vastaava 12-4-2. Keskinäiset kohtaamiset menivät Botan nimiin kahdesti ja kerran päädyttiin tasuriin. Akilles ei ole siis ainakaan toistaiseksi pystynyt Botaa voittamaan. Botnia toki hävisi yhden playoff-matsin JPS:lle, mutta muuten taival on ollut silkkaa ylivoimaa. Tuotakin ottelua nuori lauma hallitsi, mutta JPS teki jokaisesta paikastaan maalin. Formi ei kuitenkaan tällä kertaa ole pääsyy miksi Kingi Botaa pelivalinnaksi suosittelee, suurempi etu löytyy kotikentästä. Oulunkylän lentokenttä suosii Botan luisteluvoimaista ja nuorta joukkuetta, jolloin tuulennopea kärkipelaaja Tero Määttälä ja muut kiiturit saavat kentästä tarvittavat lisämetrit käyttöönsä. Akilleksen vanhahko, mutta varsin laadukas lauma joutuu toisin sanoen luistelukisaan jossa se ei pärjää. Lisäksi Botnian Tuomas Määttä eli Suomi jääpallon seuraava kruununjalokivi on jo nyt tasolla, josta moni muu voi vaan haaveilla. Nuoruus luistelee kokemuksen nurin, ja nuorissa mainetta niittänyt Botnia palaa valtaistuimelle!

KHL poiminta 11.3: Torpedo – CSKA (KHL) 2 (1,85), ComeOn)

Torpedo pudotti Jokerit, ja varasti CSKA:lta kotiedun itselleen voittamalla sarjan ensimmäisen pelin lukemin 1-2. Tämä pommi herätti CSKA:n ja toisessa kohtaamisessa Torpedo ottikin sitten lukua todenteolla kun sotilasseura murjoi taululle 5-1 lukemat. CSKA on varmasti edelleen ärsyyntynyt kotonaan kärsimästään tappiosta ja tullee vieraskaukaloon samalla hurmiolla kuin mitä keskiviikkona nähtiin. Materiaaliltaan kyseessä on sarjan keskikastilaisen ja ehkäpä sarjan parhaan materiaalin omaavan lauman kohtaaminen, josta osoituksena CSKA:n runkosarjan voitto. Sirkus Radulov pyörii ja CSKA porskuttaa. Kingin papereissa Torpedon yllätykset ovat ohi ja CSKA jyrää selkeään voittoon. Mielestämme Unibetin tarjoama 1,85 on selvä ylikerroin ja ehdottomasti kokeilun arvoinen. Tasoero joukkueiden välillä on todella iso ja aivan kaikkea ei Torpedo pelkällä pyhällä hengellään ratkaise! BOOM!

UEL poiminta 10.3: Liverpool – Manchester United (Eurooppa Liiga) X (3,35, ComeOn)

Päivän pitkävetovihjeenä olisi voinut olla myös Dortmundin voitto, mutta saksalaisten kerroin painui 0,25 yksikköä kriittisen rajan alle, ja näin ollen on syytä keskittyä toiseen suurotteluun jossa vastakkain iskevät veriviholliset Liverpool ja Manchester United. Todennäköisin lopputulos on Poolin voitto, mutta ylikerroin  löytyy muualta. Miten tämä on mahdollista? Yksinkertaisesti siitä syystä, että Kingin papereissa Pool on vain marginaalinen suosikki ja tasuri tuo sijoituksen 3,35 kertoimella takaisin. Materiaalivertailu menee joukkueiden välillä melko tasaiseksi, joskin Kingi arvottaa Unitedin puoli pykälää korkeammalle. Poolilla taasen  on turvanaan kotietu ja pakkorako saada hyvä tulos kotoa. Formin osalta Pool operoi saldolla 4-1-1 ja United puolestaan saldolla 4-0-2. Ei siis suurta eroa suuntaan tai toiseen.

Kumpikaan joukkue ei missään nimessä ole nostamassa riskitasoaan tappiin ensimmäisessä osassa joka myös osaltaan laskee maalimääriä ja kasvattaa näin tasurin todennäköisyyttä. Kaiken lisäksi Kloppon eurofutis-tyyli on verrattain puolustusorientoitunut, josta hyvänä osoituksena käynee edeltävä Ausburg ottelupari. Kahdessa ottelussa Pool teki yhden maalin ja päästi nolla. Van Gaal lähestyy peliä hyvin eri kulmasta, mutta maalijuhlia ei Maunokaan pahemmin järjestele. Sen kaksi viimeistä Valioliigamatsia ovat päättyneet Manun 1-0 voittoon ja Manun 1-0 tappioon. Vähän maaleja, iso panos, matala riskitaso, samaa tasoa olevat porukat = X. Jatketaan hulppeaa jalkapallo ilotulitusta ja otetaan helpot rahat pois kuleksimasta. Parhaa pitkävetovihjeet saat Betsikingiltä!

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille sekä kuvan lippiksen:ComeOn snapbäck

Avaa tili ja lähetä tiedot käyttäjätunnuksesta :betsikingi@gmail.com

ComeOn

UCL tipsi 9.3: Chelsea – PSG (Mestareiden Liiga) Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,80, PSG Pelaa moukari!

Kingin papereissa luvassa on tasainen, ja ehkäpä jopa dramaattinen vääntö. Ensimmäinen osa päättyi PSG:n hyväksi 2-1 ja Chelsea sai hakemansa vierasmaalin. Miksi pelivihjeessä ei sitten uskota siihen, että ainakin toinen joukkue jää maaleitta? Yksinkertaisesti koska Kingi on varma, ettei PSG:n hyökkäys ja keskikenttäkalustolle voi näin päästä käymään. Toisaalta sekin olisi perin yllättävää mikäli Chelsea ei saisi maalin maalia kotonaan aikaiseksi, varsinkin kun sen on pakko vähintään yksi byyri tehdä. Todennäköisesti PSG tekee maalinsa ennemmin tai myöhemmin ja sen jälkeen viimeistään alkaa kilpatulitus. Pitkävetovihjeemme kuuluu siis, että tiedossa on viides kerta putkeen, kun molemmat joukkueet osuvat jäsenten välisessä kohtaamisessa. Voittajaan emme uskalla ottaa kantaa, sillä esittämämme vedon palautus-estimaatti on niin paljon korkeampi! BOOM!

 

24Hbet kokemuksia

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

 

Expekt

50€ riskitön veto ja palkinnot kaupanpäälle 

Avaa tili ja lunasta palkinto:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ saadakseen Expekt palkintoja
  2. 10€ talletuksella Snapback ja 50€ huppari.
  3. Talletuksen jälkeen ota yhteyttä Betsikingiin esim. Twitterissä
  4. Odota lisäohjeita.

Avaa tili ja osallistu kisaan!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

 

Katso huippusarjoja maksutta

vihjepaketti

Bet365 tarjoaa live streaming -lähetykset valtavaan määrään urheilulähetyksiä!

Ottelut saat näkymään tekemällä talletuksen. Avaa tili ja nauti huippusarjoista. Bet365:n laajasta valikoimasta löydät La Ligaa, NBA:ta, Tennistä, Snookeria ja vaikka mitä sekä Serie A live stream lähetykset! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me