Betsikingin ComeOn Snapbäck-etu

Betskingi esittää yksinoikeudella: Nappaa uuden tilin avauksella upea ComeOn lippis ja huima 400% bonus!

vedonlyöntibonus 400%Tavarapalkintona on SNAPBÄCK tai suomalaisittain sanottuna lippis. Ohjeet: avaa pelitili tämän sivun kautta ja tee ensimmäinen talletuksesi. Muista täyttää sen jälkeen tämän sivun osallistumislomake! Tallettamalla 10€ saat snapbäckin. Samalla voit lunastaa ComeOnilta 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! Bonuksen kierrätysvaatimus on vain 6x. Lippis on oikeasti siisti ja sitä kehtaa kyllä pitää päässä missä tahansa. Bonuksen voit käyttää myös myöhemmin ja bonuksen voi hyödyntää myös kasinopeleihin. Kuvan lippis on se mitä saat, kun avaat pelitilin.

Tietoa bonuksesta
Palkintona on ComeOn Snäpbäck ja sen saat täyttämällä osallistumislomakkeen. Mitään postikuluja ei tietenkään tule! Palkinnon saaminen ei vaadi talletusbonuksen lunastamista. Palkinnon saa omaksi 10€ minimitalletuksella
Tietoa ComeOnista
ComeOnin talletusbonus on varsin mahtava, sillä avaamalla uuden tilin, saat 50€ pelirahaa vain 10€ talletuksella. Tarkoittaen, että voit aloittaa pelaamisen 50€ eurolla ja tehdä mukavan tilin, sillä kierrätysvaatimus vain kuusinkertainen. Tämä mahdollisuus kannattaa ehdottamasti hyödyntää. ComeOn tarjoaa loistavat puitteet vedonlyöntiin ja pitkävetoon, joten Kingi suosittelee tutustumaan sivustoon!

vedonlyöntibonus

Täytä osallistumislomake tilin avaamisen jälkeen!

Täytä oikeat tiedot, niin saat lippiksen

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan. Me tarjoamme ilmaiset pitkävetovihjeet joka päivä.

 

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me