Connah´s Quay – HJK live stream 29.6 klo 21.00 – Betsaa ja katso ottelun suora TV-lähetys! Lue ohjeet suoraan lähetykseen ja katso myös SJK:n ottelu: Unibet TV tarjoaa Unibetin pelaajille erinomaisen edun, sillä se näyttää kaikille pelaajille Klubin europelin suorana live stream lähetyksenä. HJK lähtee tällä kertaa tavoittelemaan Europe League paikkaa, ja ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu amatöörijoukkue Walesista. Ottelun katsominen onnistuu helposti, kunhan vain muistat lukea tarkkaan tämän sivun ohjeet! Katso myös seuraavan kierroksen ottelu FK Shkendija – HJK live stream.

Connah´s Quay - HJK live stream 29.6 klo 21.00

Connah Quay Nomads – HJK stream 29.6 – Näin katsot ottelun

Toimi näin, ja katso Klubin 1. kierroksen 1. osaottelu suorana netissä:

  • Avaa pelitili Unibetille  tästä klikkaamalla
  • Tee väh. 10€ talletus, ja lyö vetoa!
  • Muista, että pelitillä tulee olla varoja väh. 1 sentti, jotta pystyt katsomaan Unibet TV:tä
  • Valitse pelikohdelistalta Klubin euro-ottelu ja katso matsi torstaina 29.6 klo 21.00 alkaen
  • Voit katsoa myös KR Reykjavik – SJK ottelun suorana!
  • Katso 29.6 klo 21.00 CONNAH’S QUAY – HJK live stream!
  • Avaa nyt pelitili alla olevasta laatikosta!

CONNAH’S QUAY – HJK live stream 29.6 klo 21.00 ja pelivihje

Connah Quay streamHJK TV

HJK saa tänä vuonna Eurooppaliigan ensimmäisellä karsintakierroksella vastaansa amatöörijoukkue Connah´s Quay Nomadsin, jonka taso on Klubiin verrattuna äärimmäisen heikko. Tästä otteluparista voi odottaa samanlaista juhlaa, kuin viime kerralla, kun HJK murskasi Bangor Cityn. Kingi lähtee tähän otteluun betsaamaan isosti Klubin vähintään kahden maalin voittoa, sillä joukkueiden välinen materiaaliero on valtava. Banan johtama Klubi on tänä vuonna äärimmäisen kova joukkue, ja odotamme, että mies luotsaa stadilaiset vähintään 3. karsintakierrokselle. Ottelussa kannattaa erityisesti seurata Evans Mensahin otteita, sillä tämä nuori Ghanalainen voi olla hyvinkin seuraava Morelos.

Klubin europelit ilmaiseksi suorana netissä!

Unibet tarjoaa tänä vuonna kaikille pelaajille mahdollisuuden katsoa suomalaisten europelit suorina live stream lähetyksinä. Esimerkiksi voit katsoa Brondby IF – VPS live stream lähetyksen Unibetin kautta! Ottelut saat näkymään ilman erillistä maksua, kunhan muista vain tehdä talletuksen pelitilille. Tätä etua ei kannata missata, sillä samalla pääset käsiksi Unibetin mahtavaan TV-palveluun, jonka kautta voit seurata suorina stream-lähetyksinä huippu-urheilua, kuten CHL-jääkiekkoa ja La Liga, Serie A ja Bundesliiga jalkapalloa myös tulevana kautena.

Katsominen on helppoa, kunhan vain muistat tehdä talletuksen ja betsata. Pelitililläsi tulee aina olla vähintään 1 sentti varoja, jotta lähetykset näkyvät. Otteluiden katsominen onnistuu klikkaamalla pelikohdelistalla näkyvää Unibet TV symbolia. Otteluiden katsominen onnistuu parhaiten Tabletilla, sillä pääset välittömästi nauttimaan koko ruudun tilasta.

KR - SJK live stream