Coppa Italia: Ac Milan – Juventus 21.5 20:30 CET

Coppa Italia: Ac Milan - Juventus, Katso suorana livenä. Livelähetys Italian Cupin finaali otteluun! 21.5: Ac Milan – Juventus (Coppa Italia) 2  (1,70, Unibet TV)
Pelaa tästä!

AC Milan – Juventus suorana netissä!

Juve on pelannut jo pitkään todella korkealla tasolla ja se marssi näytöstyyliin vaikean alkukauden jälkeen totaalisen ylivoimaiseen Serie A mestaruuteen. Italiassa sille ei löydy pysäyttäjää, ja Milan ei varsinkaan sitä ole. Milanin nykytilasta oleellisen kertoo sen formi 2-2-2, mikä on luvattoman huono saldo suurseuralle. Formi ja materiaalivertailu menevät todella selvästi Bianconerille, ja lisää vettä myllyyn saadaan siitä faktasta, että Juve on voittanut Milanin nyt peräti kuusi kertaa putkeen. Viiden viimeisen pelin maaliero on Juven hyväksi 9-2. Mikäli ihmeitä ei tapahdu, niin Allegrin lauma juhlii kyllä tuplaa kamppailun päätteeksi. Paalutetaan tätä isolla moukarilla! Muista katsoa Coppa Italia finaali suorana netistä! Unibet TV näyttää AC Milan – Juventus ottelun suorana lähetyksenä.

!HUOM! Sunnuntaihin 22.5.2016 asti yksinoikeudella 40€ talletuksella 120€ pelirahaa eli 200% Bonus uusille pelaajille! Vain Kingiltä ja kumppaneilta!! Tästä!

Ottelun vedot kannattaa vielä varmistaa Unibetin TÄYSIN riskittömällä 10€ Rahat takaisin tarjouksella, sillä näin saat normaalin bonuksen päälle vielä 10€ ilmaiseksi pelattavaksi mm-kisoihin. Tätä summaa et voi hävitä ja saat sen ilmankierrätysvaatimuksia takaisin, jos vetosi ei osu. 

Rahat takaisin!

Ac Milan juventus stream coppa italia

Lätkän MM-kisojen tarjous: RAHAT TAKAISIN! VAIN UUSILLE asiakkkaille!
Pietarin MM-kisojen ajan normaalin talletusbonuksen lisäksi uudet asiakkaat saavat 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjouksen! Pelaajana et voi hävitä, sillä jos vetosi ei osu, tulevat rahat takaisin käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia! Eli Jos ensimmäinen Live-vetosi MM-kisoihin häviää, palautemme panoksesi 10€ asti käteisenä!

Lisäksi Unibet iskee jokaisena kisapäivänä uuden tarjouksen pöytään ja uusimmat MM-kisat bonarit löydät täältä! 

Coppa Italia: Ac Milan - Juventus 21.5 - Katso suorana livenä. Livelähetys Lauantaina Italian Cupin finaali otteluun!

24hBet: Veikkaa MM-kisojen otteluita ilmaiseksi! Saat täysin ilmaiseksi ilman talletuksia jokaisena matsipäivän ilmaisvedon, jonka voitot tuottavat riihikuivaa käteistä! (1€panos ja 6xkierrätys). Läydät ilmaisvetoon oikeuttavan bonuskoodin aina omat tilit osion Bonukset-osiosta! 

Coppa Italia stream

Veikkaushuone: Ensimmäinen kampanja on hyvin helppo: talleta 20 euroa mobiilissa, saat 10 euron ilmaisvedon mobiiliin. Lisäksi tarjolla on harvinainen Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella. Paidan voittaa se pelaaja, joka lyö suurimmilla kertoimilla voittavan 5 euron vedon vähintään kahteen kohteeseen. 

Sivuiltamme löydät ohjeet myös viikonlopun Cup-finaalien live streaming lähetyksiin! Tarjonnassa seuraavat ottelut: FA Cup Finaali live stream: Man Utd. – Crystal Palace, DFB Pokal Finaali Bayern – Dortmund, Coppa Italia AC Milan – Juventus stream ja Copa Del Rey finaali Barcelona – Sevilla stream!