El Clasico stream 23.4 – Real Madrid – Barcelona ilmaiseksi netissä 2017!

El Clasico stream 23.4.2017 – Real Madrid – Barcelona live stream klo 21.45! Katso El Clasico 2017 stream ilmaiseksi! Katso ottelu

El Clasico live stream ja vihje 23.4.2017: Lue ennakko ja vihje, tai selaa alemmaksi ja tsekkaa ohjeet ilmaiseen suoraan lähetykseen! Lisäksi 5€ ilmaisveto, aina kun betsaamasi jengi tekee maalin!!!

El Clásico on ottelu, jossa kohtaavat Espanjan kaksi menestyneintä joukkuetta ja La Ligan itsevaltiasta. Real Madrid – Barcelona on aina poikkeuksellinen ottelu, josta ei tunnetta puutu. Vastakkain ovat paitsi myös kaksi menestyneintä joukkuetta, myös Espanjan kuningashuonetta edustava Real Madrid ja voimakkaita itsenäistymishaluja omaava Katalonian alue.

Näissä otteluissa sattuu ja tapahtuu, josta hyvänä esimerkkinä Figolle aikanaan heitetty sian pää. Ottelua pidetään maailman seuratuimpana vuosittaisena seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Esimerkiksi vuonna 2010 sen potentiaaliseksi televisioyleisöksi arvioitiin 400 miljoonaa katsojaa. Ottelu näytettiin suorana lähetyksenä kymmenissä maissa eri puolilla maailmaa.

el clasico stream

Real Madrid lähtee otteluun huomattavasti paremmasta lähtötilanteeta. Se johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Barcelonaan ja on pelannut verivihollistaan ottelun vähemmän. Voitolla ja todennäköisesti myös tasapelillä Real Madrid siis nostaa La Liga kannun ilmaan kauden päätteeksi.

Tappiollakin edge säilyy Madridilla, mutta silloin mestaruuskamppailu heräisi uudestaan henkiin. Real pääsee siis huomattavasti paremmasta asemasta otteluun, koska Barcelonan on pakko voittaa. Lisäksi kannattaa muistaa, että Real pelasi UCL:ää tiistaina, Barcelona keskiviikkona. Kaiken lisäksi Real sai motivaatiobuustin jatkopaikasta kun taas Barcelona liittyi vanhan rouvan käsittelyssä kuuluisaan laulukuorooon.

Real on myös Barcelonaa paremmassa iskussa otteluun lähdettäessä ja sen pelaaminen on huomattavasti paremmin balanssissa kuin kilpaveli Blaugranalla. Barcelonalla on isoja ongelmia keskikentällä, joka heijastuu sen ikuiseen akilleen kantapäähän puolustukseen asti.

Nykyinen Barcelona ei ole huimasta hyökkäyskalustostaan huolimatta se sama joukkue, joka Guardiolan aikana dominoi ympäri Eurooppaa.

Jos tämäkään ei vielä riitä syyksi betsata Real Madridia, niin kannattaa vielä muistaa sekin, että peli pelataan Madridissa jossa Barcelona on juhlinut huomattavasti harvemmin kuin Camp Noulla klassikoita pelatessaan. Koko rahalla Realia siis!

Kingi iskee vielä seuraavan kimmokkeen messiin El Clasicoon! Katso El Clasico live stream ja lunasta etuna 10€ riskitön mobiili-ilmaisveto illan matsiin! Lisäksi saat 5€ ilmaisvedon aina, kun suosikkijoukkueesi tekee maalin!  Muut pitkävetovihjeet kannattaa myös tsekata

el clasico live stream

Vihje ja live stream

Real Madrid – Barcelona (El Clasico 2017) 23.4: 1 (2,10, Unibet)

Katso Real Madrid – Barcelona live stream 23.4

Katso El Clasico suorana netissä. Lue ohjeet ottelun ilmaiseen katseluun:

 • Avaa tili laatikkoa klikkaamalla ja siirry talletuksen jälkeen vedonlyöntiosioon.
 • Valitse joko suoraan kyseinen pelikohde ja napsaut live stream käyntiin tai vaihtoehtoisesti selaa sivua alaspäin ja klikkaa Unibet TV auki.
 • Jos haluat varmistaa, että Real Madrid – Barcelona live stream toimii koko ruudun tilassa, niin lue tämä sivu loppuun asti!
 • Unibet TV:n avulla näät myös CHL live stream ja La ligan muut ottelut!
 • Uusille pelaajille tarjolla normaalin 100% talletusbonuksen ja 10€ riskittömän vedon!
 • El Clasicon erikoisetuna 5€ ilmaisveto aina, kun veikkaamasi voittaja tekee maalin!

El Clasico 2017 live stream ja ennakko

El Clasico on ottelu, joka pysäyttää paitsi Espanjan, myös koko jalkapalloilevan maailman. Kahden jättiläisen kohtaamisella on pitkät perinteet ja joukkueiden välillä tunnetusti salamoi. Barcelona edustaa itsenäiseksi pyrkivää kataloniaa ja Madrid puolestaan Espanjan kuningashuonetta. Peli on myös loistava pitkäveto-kohde.

Viime aikoina katalonian itsenäistymispyrkimykset ovat tuntuvasta kasvaneet, mikä on nostanut kitkaa joukkueiden välille.

Viha joukkueiden välillä juontaa juurensa Espanjan sisällissotaan ja hirmuhallitsija Francon aikaan, erityisesti Era Franco kaihertaa katalaaneja syvästi, sillä Franco koettiin laajalti Madridia monin tavoin suosineeksi hidalgoksi. Politiikka ei kuitenkaan kuulu Kingin erityisosaamisen piiriin, joten keskitytään seuraavassa tarkemmin itse peliin, ja El Clasicon pelilliseen historiaan.

Ensimmäinen Clasico

Ensimmäinen Clasico pelattiin vuonna 1929 ja Real Madrid voitti kyseisen ottelun 1-2 lukemin legendaarisen Moreran osuessa kahdesti. Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat pelanneet vastakkain 231 kertaa ja Real Madrid on voittanut näistä 92 kohtaamista, Barcelona 90 ja tasuriin on päädytty 48 kertaa.

Historian valossa tasapeli ei siis ole kovinkaan todennäköinen lopputulema. Mielenkiinto kiinnittyy väistämättä siihen milloin Barcelona pääsee Madridin ohi kilpailullisissa El Clasico voitoissa, 2000 luku on nimittäin kohdellut Barcelonaa hyvin ja joukkue on lauantaina suuri suosikki. Historiaa Barcelona ei voitollaan kuitenkaan vielä tekisi, mutta aiheuttaisi varmasti ylimääräisiä sydämentykytyksiä Madridin suunnalla.

El klassikko on pitkän ja rajun historiansa tähden jokaiselle pelaajalle suuri ottelu, mutta erityisen tärkeä se on Shakiran miehelle. Gerard Piqué on nimittäin noussut itsenäisyystaistelun symboliksi, sillä hän arvostelee Madridia kovin sanankääntein ja tuulettaa Barcelonan osumia äärimmäisen provosoivasta.

Pique onkin todella vihattu pelaaja Madridin leirissä, mutta kataloniassa hän nauttii varauksetonta rakkautta muiltakin kun Shakiralta.

Toinen polttopiste on superkaksikon Messin ja Cristiano Ronaldon välinen taistelu maailman parhaan pelaajan tittelistä. El Clasico on molemmille herroille suuri näytönpaikka ja olisi väärin väittää etteikö se merkitsisi jotain myös pokaalia jaettaessa.

Tähtiloistoa ei toki El klassikoista muutenkaan puutu, sillä clasico on aina ollut todellinen tähtisikermien mittelö. Ronaldo, Zidane, Ronaldinho, Figo, Hugo Sanchez, Rivaldo, Xavi, di Stefano, Puskas, Cruyff ja Maradona ovat kaikki esiintyneet suurmittelössä ajallaan. Tälläkin kertaa maailman tähtiä on kentällä enemmän kuin laki sallii.

El clasico live stream: Real – Barca 23.4!

Barcelona vs Real madrid live stream, Barcelona - Real madrid netissäUnibet TV luonnollisesti näyttää matsin, joten pääset katsomaan trillerin ilmaiseksi. El Clasico ilmaiseksi ja hyvä laatuiselta striimiltä = bueno! Real Madrid -Barcelona stream -lähetys lähtee toimimaan kun avaat tästä tilin:

Katso El Clasico Stream netissä

Barcelona - Real Madrid live stream, El clasico netissä

Katso El Clasico Live Stream suoraan nappulaa painamalla ja samalla kannattaa avata unibetille tili, sillä 23.4.2017 pelataan El Clasico 2017! Unibet TV näyttää lähetyksen suorana ja ilmaiseksi, kunhan tililläsi on hiukan pelirahaa! Lisäksi Unibet tarjoaa 20€ riskittömän livevedon El Clasicoon launtaina! Varmista paikka kisastudioissa ja Avaa tili!

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
 3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
 4. Selaa alas vedonlyöntiosiota, jolloin vasemmallapuolella näät alaotsikon “Ekstrat”
 5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
 6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
 7. Katso El Clasico live stream launtaina 23.4.2016
 8. Katso Barcelona – Real Madrid live stream netissä suorana ja ilmaiseksi

Katso Real Madrid – Barcelona stream stream koko ruudulta

Unibet joutuu rajoittamaan FC Barcelona – Real Madrid live stream -livelähetyksen kokoa, koska se haluaa tarjota El Clasicon netissä ilmaiseksi asiakkailleen. Kännykällä tai tabletilla ottelun seuraaminen onnistuu tosin koko ruudulta, mutta jos haluat tsekata matsin kotikoneeltasi tai virittää kunnon kisastudion pystyyn suosittelemme jatkamaan lukemista. Meidän ohjeilla katselukokemus takuulla paranee huomattavasti.

Ohje koko ruudun katseluun

Ohje koko ruudun katseluun

El clasico 2017 Real Madrid – Barcelona stream ohjeet luettu?

Suosittelemme tutustumaan  hienoihin sivuihimme myöhemmin, mutta nyt nautitaan El Clasico live stream-lähetyksestäel clasico 2017 pelataan nyt!

JAA OMAT VIHJEET JA VOITA!

5 parasta vihjaajaa palkitaan joka kk sekä 1 korkeimman sinkun/tulosvedon kiinni saanut! 
SIIRRY KISAILEMAAN!
Osallistuminen on ilmaista. Pääpalkinto 200€ lahjakortti
close-link
Click Me