El Clasico stream 28.10 – Barcelona – Real Madrid ilmaiseksi netissä 2018!

El Clasico live stream 28.10.2018 – Barcelona – Real Madrid live stream klo 17.15! Katso El Clasico 2018 stream ilmaiseksi![spacer height=”20px”] Katso ottelu[spacer height=”4px”]Barcelona - Real madrid netissä, El Clasico live lähetysEl Clasico live stream ja vihje 28.10.2018: Lue ennakko ja vihje, tai selaa alemmaksi ja tsekkaa ohjeet ilmaiseen suoraan lähetykseen! Lisäksi 50€ ilmaisveto uusille pelaajille!!

El Clásico on ottelu, jossa kohtaavat Espanjan kaksi menestyneintä joukkuetta ja La Ligan itsevaltiasta. Barcelona – Real Madrid on aina poikkeuksellinen ottelu, josta ei tunnetta puutu. Vastakkain ovat paitsi myös kaksi menestyneintä joukkuetta, myös Espanjan kuningashuonetta edustava Real Madrid ja voimakkaita itsenäistymishaluja omaava Katalonian alue.

Näissä otteluissa sattuu ja tapahtuu, josta hyvänä esimerkkinä Figolle aikanaan heitetty sian pää. Ottelua pidetään maailman seuratuimpana vuosittaisena seurajoukkueiden välisenä kohtaamisena. Esimerkiksi vuonna 2010 sen potentiaaliseksi televisioyleisöksi arvioitiin 400 miljoonaa katsojaa. Ottelu näytettiin suorana lähetyksenä kymmenissä maissa eri puolilla maailmaa.

Barcelona lähtee otteluun huomattavasti paremmasta lähtötilanteeta. Se johtaa sarjaa ja on pelannut verivihollistaan paremmin. Toisaalta molemmat jättiläiset ovat olleet kovissa vaikeuksissa, ja La Liga on tällä kaudella ollut ennennäkemättömän tasainen. Tätä ottelua ei sovi missaan nimessä missata, vaikka Ronaldo onkin poissa ja Messi lasaretissä. Näistä otteluista ei sähköä puutu.

Kingi iskee vielä seuraavan kimmokkeen messiin El Clasicoon! Katso El Clasico live stream ja lunasta etuna 50€ mobiili-ilmaisveto illan matsiin! Lisäksi saat 200€ euron edun, kun teet ensimmäisen talletuksesi!

Vihje ja live stream

Barcelona – Real Madrid (El Clasico 2018): X (3,80, Unibet)

Katso Real Madrid – Barcelona live stream 28.10

Katso El Clasico suorana netissä. Lue ohjeet ottelun ilmaiseen katseluun:

 • Avaa tili laatikkoa klikkaamalla ja siirry talletuksen jälkeen vedonlyöntiosioon.
 • Valitse joko suoraan kyseinen pelikohde ja napsaut live stream käyntiin tai vaihtoehtoisesti selaa sivua alaspäin ja klikkaa Unibet TV auki.
 • Jos haluat varmistaa, että Real Madrid – Barcelona live stream toimii koko ruudun tilassa, niin lue tämä sivu loppuun asti!
 • Unibet TV:n avulla näät myös CHL live stream ja La ligan muut ottelut!
 • Uusille pelaajille tarjolla normaalin 100% talletusbonuksen ja 50€ ilmaisen vedon!
 • El Clasicon erikoisetuna 50€ ilmaisveto uusille pelaajille!

El Clasico live stream ja ennakko

El Clasico on ottelu, joka pysäyttää paitsi Espanjan, myös koko jalkapalloilevan maailman. Kahden jättiläisen kohtaamisella on pitkät perinteet ja joukkueiden välillä tunnetusti salamoi. Barcelona edustaa itsenäiseksi pyrkivää kataloniaa ja Madrid puolestaan Espanjan kuningashuonetta. Peli on myös loistava pitkäveto-kohde.

Viime aikoina katalonian itsenäistymispyrkimykset ovat tuntuvasta kasvaneet, mikä on nostanut kitkaa joukkueiden välille.

Viha joukkueiden välillä juontaa juurensa Espanjan sisällissotaan ja hirmuhallitsija Francon aikaan, erityisesti Era Franco kaihertaa katalaaneja syvästi, sillä Franco koettiin laajalti Madridia monin tavoin suosineeksi hidalgoksi. Politiikka ei kuitenkaan kuulu Kingin erityisosaamisen piiriin, joten keskitytään seuraavassa tarkemmin itse peliin, ja El Clasicon pelilliseen historiaan.

Ensimmäinen Clasico

Ensimmäinen Clasico pelattiin vuonna 1929 ja Real Madrid voitti kyseisen ottelun 1-2 lukemin legendaarisen Moreran osuessa kahdesti. Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat pelanneet vastakkain 231 kertaa ja Real Madrid on voittanut näistä 92 kohtaamista, Barcelona 90 ja tasuriin on päädytty 48 kertaa.

Historian valossa tasapeli ei siis ole kovinkaan todennäköinen lopputulema. Mielenkiinto kiinnittyy väistämättä siihen milloin Barcelona pääsee Madridin ohi kilpailullisissa El Clasico voitoissa, 2000 luku on nimittäin kohdellut Barcelonaa hyvin ja joukkue on lauantaina suuri suosikki. Historiaa Barcelona ei voitollaan kuitenkaan vielä tekisi, mutta aiheuttaisi varmasti ylimääräisiä sydämentykytyksiä Madridin suunnalla.

El klassikko on pitkän ja rajun historiansa tähden jokaiselle pelaajalle suuri ottelu, mutta erityisen tärkeä se on Shakiran miehelle. Gerard Piqué on nimittäin noussut itsenäisyystaistelun symboliksi, sillä hän arvostelee Madridia kovin sanankääntein ja tuulettaa Barcelonan osumia äärimmäisen provosoivasta.

Pique onkin todella vihattu pelaaja Madridin leirissä, mutta kataloniassa hän nauttii varauksetonta rakkautta muiltakin kun Shakiralta.

Toinen polttopiste on superkaksikon Messin ja Cristiano Ronaldon välinen taistelu maailman parhaan pelaajan tittelistä. El Clasico on molemmille herroille suuri näytönpaikka ja olisi väärin väittää etteikö se merkitsisi jotain myös pokaalia jaettaessa.

Tähtiloistoa ei toki El klassikoista muutenkaan puutu, sillä clasico on aina ollut todellinen tähtisikermien mittelö. Ronaldo, Zidane, Ronaldinho, Figo, Hugo Sanchez, Rivaldo, Xavi, di Stefano, Puskas, Cruyff ja Maradona ovat kaikki esiintyneet suurmittelössä ajallaan. Tälläkin kertaa maailman tähtiä on kentällä enemmän kuin laki sallii.

El clasico live stream: Barca – Real 28.10!

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on edes 0.1 euroa pelirahaa ja talleta min. 10€, jos ei ole.
 3. Valitse etusivulta vedonlyönti-osio
 4. Selaa alas vedonlyöntiosiota, jolloin vasemmallapuolella näät alaotsikon “Ekstrat”
 5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
 6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
 7. Katso El Clasico live stream launtaina 23.4.2016
 8. Katso Barcelona – Real Madrid live stream netissä suorana ja ilmaiseksi

Katso FC Barcelona – Real Madrid stream koko ruudulta

Unibet joutuu rajoittamaan FC Barcelona – Real Madrid live stream -livelähetyksen kokoa, koska se haluaa tarjota El Clasicon netissä ilmaiseksi asiakkailleen. Kännykällä tai tabletilla ottelun seuraaminen onnistuu tosin koko ruudulta, mutta jos haluat tsekata matsin kotikoneeltasi tai virittää kunnon kisastudion pystyyn suosittelemme jatkamaan lukemista. Meidän ohjeilla katselukokemus takuulla paranee huomattavasti.

Ohje koko ruudun katseluun
Ehdottomasti yksinkertaisin kikka live streamien koon muokkaamiseen on idoottivarma: Lyö näppäimet CTRL ja + pohjaan ja zoomaa yksinkertaisesti kuvaa isommaksi. Sama kikka onnistuu myös CTRL:lia painamalla ja samanaikaisesti hiirtä rullaamalla. Näin saat suurennettua Barcelona vs Real Madrid live stream -lähetyksen ja ottelun pitäisi nyt näkyä koko ruudulta. Suosittelemme myös päivittämään sivun F5 näppäintä klikkaamalla, jos et halua nauttia suttuisesta kuvasta. Jos jostain syystä edellä mainittu yksinkertainen kikka ei toimi, niin katso seuraava video tai jatka lukemista seuraavaan kappaleeseen.

Ohje koko ruudun katseluun
Avaa Unibet sivusto ja siirry vedonlyöntisivulle. Selaa sivua alaspäin ja löydät ”Ekstrat” kohdan. Käytä älliäsi ja valitse Unibet TV ja avaa El Clasico live stream. Tämän yksinkertaisen operaation jälkeen sinun tulee klikata hiirelläsi avautuneen live streamin oikean alakulman painiketta, jotta saat streamin aukeamaan uuteen välilehteen tai ikkunaan.

Nyt voit kopioida avautuneen sivun URL-osoitteen esimerkiksi Wordiin muokkausta varten. Kopiodusta URL osoitteesta löydät kohdan 512&height, joka sinun täytyy vaihtaa muotoon 1920&height. Tee sama toimenpide kohdalle 288&resizable ja muokkaa se muotoon 1080&resizable. Kun olet mielestäsi tehnyt edellä mainitut toimenpiteet kopioi URL ja palaa takaisin selaimeesi eli Unibetin sivulle. Tarkasta, että olet edelleen kirjautuneena sisään ja avaa sen jälkeen uusi välilehti. Liitä kopiomasi URL nyt tähän uuteen välilehteen ja paina Enter. El Clasico live stream on tässä vaiheessa vielä tulitikkuaskin kokoisena, mutta ei huolta. Tuplaklikkaa välilehteä ja avaa toimintavalikko, josta voit valita näytä kaikki ja Barcelona – Real Madrid live stream pyörähtää käyntiin jopa neljä kertaa aikaisempaa suurempana!

El clasico live stream ohjeet luettu?

Suosittelemme tutustumaan  hienoihin sivuihimme myöhemmin, mutta nyt nautitaan El Clasico live stream-lähetyksestäel clasico 2018 pelataan nyt!