EM-karsintoihin pelikohteita

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Pitkävetovihjeet 3.10: Sunderland – West Ham 2 (2,35)

Sunderland on näin raflaavasti sanottuna ollut sysipaska läpi kauden. Peli on aivan sekaisin ja joukkue ei pysty minkäänlaiseen organisoituun hyökkäämiseen, jos tahti ei tästä pikavauhtia parane niin Black Cats voi alkaa valmistautua Championshipiin. 0 voittoa, 2 tasuria ja 5 tappiota kertoo oleellisen. West Ham sen sijaan on peräti kolmantena sarjassa ja sen pelaaminen on uomissaan, viimeisistä neljästä ottelussa sillä on kasassa 3 voittoa ja yksi tasuri. Hammers ja Payet tuntuu olevan pyhä liitto ja Sunderland tulee olemaan todella kusessa yrittäessään pysäyttää Payet & Sakho tutkaparia. 2.35 on joukkueiden formeja ja pelaamisen tasoa arvioitaessa äärimmäisen typerä veto kertoimien asettelijoilta ja ilmaiset kupittelut on Kingin peesaajille tiedossa tätä peesaamalla. 

Tulosvetovihjeet Veikkausliiga 4.10: KTP  -HIFK (William Hill)

Putoamistaistelu käy kiivaana, KTP majailee sarjan jumbona ja HIFK sijalla kahdeksan. Helsinkiläisille ottelussa on mahdollisuus varmistaa sarjassa säilyminen jos joukkue ottaa edes yhden pisteen. KTP on pakkovoiton edessä mikäli se meinaa kavuta pois putoajan paikalta. Motivaatio lienee korkealla Klubin kanssa pelatun tasurin jälkeen ja molari Hill on kuumaa kamaa. Täten odotettavissa varsin vähämaalinen ottelu, joten betsikingi lyö lapulle lopputulokset: 1 – 0,1 (1-0 @8.50, 1-1 @7.00)

Parhaat betsit Kingiltä ja tulosveto ei ole enää tappiollista, palautusprosentti kunkku takaa sen. Pelaa tulosvetovihjeet Kingin kautta 10 euron panoksella niin saat 20 euron arvoisesti ilmaisvetoja!  Paina nappulaa ja nauti!

Vetovinkkejä 4.10

Pitkävetovihjeet 4.10: Arsenal – Manchester United 2 (4.00)

Taivas varjele mitä sieltä tulee, taivas varjele mitä sieltä tulee! Nyt on Unitedin kerroin varsin kohdallaan, ottaen huomioon että se on voittanut kolme valjupeliä putkeen lyömällä Poolin, Sotonin ja umpisurkean Sunderlandin. Gunners otti jo konttaavalta Chelsealta käkättimeen ja tämäkin kausi alkaa hiljalleen näyttää siltä, että mestaruushaaveet menetetään Wengerin kyvyttömyyteen kaataa muita sarjan jättiläisiä. Kingin papereissa Arsenal on vain todella hienoinen suosikki ottelun voittajaksi ja Manun valtava 4.00-kerroin niin sanottu must go! Tähänkin voi painaa bulilla, sillä viikon räikein ylikerroin on nyt totisesti nähnyt päivänvalon.

Pitkävetovihjeet 5.10: Tours – Dijon 2 (2.35)

Vierasjoukkue Dijon johtaa Ranskan Ligue 2:sta ja se on voittanut peräti kuusi peliä putkeen. Kun hurjavireinen ja laadukas joukkue saa vastaansa vielä alavireisen Toursin, jonka edellisestä voitosta on aikaa jo viisi peliä, on Kingin askelmerkki varsin selvä. Dijonia moukarilla! Maininnanarvoista lienee myöskin se ettei Dijon on hävinnyt vain yhden ottelun tällä kaudella! BOOOOM!

6.10: HV71 – Trinec  (Champions Hockey League) 1 (1.75)

Voittajasuosikki HV71 saa vastaansa vieras-saldoltaan umpisurkean Trijecin. Ruotsalaiset joukkueet häviävät harvoin CHL:ssä ja kotonaan vielä harvemmin. Materiaalivertailussa vaakakuppi kallistuu eittämättä HV71:n hyväksi, joten Optibetin tarjoama 1,75 tuntuu kyllä melkoiselta liioittelulta. Tässä kohteessa rohkeammat betsarit voivat myös hakea HV71:n suuremman marginaalin voittoa, joka toisi mukavasti lisäkerrointa. Ylikerrointa joka tapauksessa tarjolla, joten ei muuta kun BOOOOOM!

Pitkävetovihjeet 7.10: Traktor – Jokerit (KHL) 2 (2,15)

Jokerit selvisi kutakuinkin kuivin jaloin jättiläisten kohtaamisista, sillä se onnistui kaatamaan Areenassa SKA:n. CSKA sen sijaan oli vahvempi niin vieras kuin kotikaukalossa. Nyt Jokerit pääsee kuitenkin taas pelaamaan ennalta heikompia vastaan, joka on usein sopinut sille.Traktorin pelaajamateriaali ei ole kaksinen, vaikka se on onnistunutkin voittamaan kaksi viimeistä peliään. Molemmat joukkueet ovat KHL:n mittapuulla nimenomaan joukkueita, mutta koska Jokerien viisikkopeli on kuitenkin askeleen – kaksi Traktorin edellä, tarraa Kingi kiinni mojovaan vieraskertoimeen! BOOOOM!

8.10: Romania – Suomi (EM-karsinta) 1.puoliaika 0-0 (2,50)

Kanervan huuhkaja-lauma on pakkovoiton edessä, jos se mielii vielä elätellä kisatoiveita. Huuhkajat onkin lähtenyt Paksu Mixulaisen potkujen jälkeen lentoon, sillä se kaatoi Färsaaret kotona ja Kreikan vieraissa. Huomionarvoista lienee että huuhkajat ovat pitäneet maalinsa puhtaana molemmissa kamppailuissa. Kingi ei usko, että Kanerva lähtee taitavaa Romanialaislaumaa vastaan yltiöpäiseen hyökkäämissotaan, vaan Suomi pyrkii iskemään maalin vastaiskuista. Näin ollen voi hyvinkin olla, että Huuhkajien ottelu on taas kerran ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanteessa 0-0- Raju ylikerroin 2,50 joka tapauksessa on ja lapulle menee! BOOOOOOM!

9.10: Liechtenstein – Ruotsi (EM-karsinta) 2/2 (1,55)

Jalkapallo-kääpiö vastaan pakkovoiton ja maalierotaistelun edessä oleva Ruotsi. Ottelussa ei ole kuin yksi suosikki ja Ruotsin hyökkäyskalustolla ratkaisun tulisi kaiken järjen mukaan tulla jo ensimmäisen puoliajan aikana. Liechtenstein voi toivoa ihmettä, mutta vedonlyöntimielessä ainut järkevä pelivalinta löytyy länsinaapuriin luottamisestä. BOOOOM! Tässä kohteessa tuotot jäävät edelleen pieniksi, joten tukikohteen lisäämistä on syytä harkita!

Osallistu ilmaiseen
MM-veikkaukseen!

Betsikingi ja Unibet järjestävät MM-2018 kisaveikkauksen, jossa palkintona pelirahaa ja tabletti.
KLIKKAA TÄSTÄ KISAAN!
Kisaan osallistuminen ilmaista ja voimassa 30.6.2018 asti!
 
close-link
Click Me