2.6: Englanti vs Portugali (Ystävyysottelut)

2comeon kokemuksia.6: Englanti – Portugali (Ystävyysotttelut) 1 (1,95, ComeOn)
Pelaa vetovihje!

Tämä vihje kannattaa pelata ComeOnilla, sillä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa! 

Joku voisi kai sanoa tiedossa olevan todellisen herkkupalan kun vastakkain asettuvat kisoihin valmistautuvat huippulaumat Englanti ja Portugali. Hodgsonin lauma pelasi kerrassaan upea karsinnat, ja ystävyysotteluissakin on kulkenut varsin mukavasti. Huomionarvoista lienee se, että Englannin matseissa on viime aikoina tullut mukavasti maaleja! On vaikea nähdä, että Portugali kestäisi Englannin rumputulessa 90-minuuttia. Vaikka Pepe – Fonte onkin varsin kelvollinen topparipari, Rui Patricio päästää välillä käsittämättömiä hörppyjä, ja sekä Guerreiro että Cedric ovat profiililtaan hyökkääviä laitapakkeja. Danilolla onkin keskikentän pohjalla aivan liian iso ruutu kaitsettavanaan. Englanti siis osunee ainakin kerran, todennäköisesti jopa kahdesti. Portugali joutuu otteluun ilman ehkäpä maailman parasta pelaajaa Cristiano Ronaldoa, ja onhan se nähty miten siinä leikissä käy. Tehot tippuvat dramaattisesti aina kun CR7 on poissa leikistä, ja nyt vastassa on vielä hyvin organisoitu Englanti. Englanti vie ja saa oivan itseluottamusbuustin kisoja varten.

 Kokeile uutta vedonlyöntisivua!

leovegas

LeoVegas Sport on täysin uusi vedonlyöntisivusto. Avaa pelitilisi jo tänään, niin saat 100% talletusbonuksen 50 euroon. Kierrätysvaatimus on maltillinen 5 X, vain 1.50 minimipanoksella, joten tämä tarjous kannattaa käyttää!

!

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä