Färsaaret – Suomi suorana netistä! U21 pikkuhuuhkajien ottelu

Färsaaret – Suomi live stream: suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue eli Pikkuhuuhkajat pelaavat EM-karsintaottelunsa torstaina Torshavnissa ja vastaan asettuu Färsaaret. Katso Unibetin tarjoama suora live stream -lähetys torstaina ilmaiseksi alkaen klo 20:00. Tätä ottelua et nää mistään muualta! Suoraan otteluun tästä!

Suomen U21 joukkue kilpailee karsintalohkon toisesta sijasta Itävallan kanssa ja torstain ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä joukkueiden piste-ero on 6 pistettä, mutta Suomi on pelannut ottelun vähemmän. Mahdollisuudet kisapaikkaan elävät ja torstain ottelussa on paljon pelissä. Pikkuhuuhkajat lähtevät Färsaarille Färsaaret - Suomi live stream U21ennakkosuosikkeina ja vastustajan ei pitäisi olla huuhkajille kuin suupala. Färsaaret on nimittäin karsintalohkon heikoin joukkue, eikä se ole kerännyt otteluistaan pisteen pistettä ja tehnyt otteluissaan vain yhden maalin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen viime syksynä päättyi Suomen voittoon ja torstaina kentälle astelee vähintään yhtä nälkäinen joukkue. Mukana pelissä ovat mms. Vahid Hambo ja Robert Taylor.

Kertoimien perusteella Suomi on selvä ennakkosuosikki, sillä vierailijoiden voitolle saa 1,25 kertoimen, kun taas kotivoiton kerroin on 10,00. Tasapelikin on arvioitu epätodennäköiseksi ja sitä pelaamalla saa kertoimen 4,75.

Unibet näyttää ottelun suorana lähetyksenä ja katselu on ilmaista. Färsaaret – Suomi live stream siis pyörimään heti, kun olet rekisteröitynyt uuden pelitilin ja tehnyt ensimmäisen talletuksesi, sillä pelitilillä tulee olla vähintään 1 sentti varoja, jotta otteluiden katsominen onnistuu. Ottelu alkaa 20:00 Suomen aikaa torstaina 2.6.2016. Pelitilin avaamalla saat 100% bonarin ja 10€ riskittömän mobiilivedon!

Färsaaret - Suomi suorana netistä! U21 live stream2.6 Färsaaret – Suomi suorana netistä torstaina alkean klo 20:00 (U21 EM-karsinnat)  (Unibet TV)
Avaa tili ja katso ottelu ilmaiseksi

FÄRSAARET – SUOMI live stream ohjeet:

Unibet tv:n  ansiosta pystyt katsomaan Färsaaret – Suomi live stream -lähetyksen ilmaiseksi! Sinulla on vain oltava rahaa pelitililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (yksi sentti riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
  8. Tarjolla torstaina 2.6 Pikkuhuuhkajien ottelu: Färsaaret – Suomi live stream

Tietoa Kingistä: Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi ohjeet HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä